Kviklån sammenligning – Find det bedste lån her

Her på siden kan du finde dit næste billige kviklån. Vi har gjort det super nemt for dig at finde det billigste lån. Du skal blot tage et nærmere kig på oversigten herunder, hvis du gerne vil finde ud af, hvilken låneudbyder som kan tilbyde dig det bedste og billigste kviklån online.

Kviklån er en form for mindre lån, som du typisk kan ansøge om at modtage direkte på nettet/online. Men hvordan vælger du det rette lån? Hvad kan du bruge pengene på? Hvordan lægger du et sikkert og realistisk budget? Og ikke mindst: Hvor finder du det billigste lån?

Hvad koster et kviklån?

Det er svært at svare entydigt på dette spørgsmål. Priserne på kviklån varierer fra låneudbyder til låneudbyder og fra tilbud til tilbud. Overordnet set kan man sige, at et kviklån som oftest er en lille smule dyrere end almindelige banklån.

Til gengæld er banklån typisk af større størrelser, og de er som regel også mere bøvlede at have med at gøre. Prisen for et kviklån kan derfor opvejes af den frihed du får ved dette frem for et traditionelt banklån.

Sådan gennemskuer du prisen på dit lån

Der kan være mange forskellige tal, beløb og procenter at holde styr på, når du skal sammenligne priser på lån. Derfor er det en god idé at holde øje med ÅOP, som står for årlige omkostninger i procent.

Alle låneudbydere og forhandlere, som tilbyder finansiering i form af afdragsbetaling, skal tydeligt vise ÅOP for deres lån frem til dig. På den måde kan du nemt, hurtigt og problemfrit gennemskue den egentlige og reelle pris for lånet, når alle omkostninger er medregnet.

ÅOP’en dækker nemlig over alt fra oprettelsesgebyr og andre gebyrer til renter, eventuelle afgifter og lignende omkostninger.

Dan dig et overblik over mulighederne

Der er efterhånden kommet mange udbydere af lån på banen i Danmark – og mange af dem er heldigvis også tilstede på nettet. Dette gør det væsentligt nemmere for dig som låntager, når du vil sammenligne priser, vilkår og andre parametre.

Du kan manuelt gå på udkig på de enkelte udbyderes hjemmesider og finde frem til priserne på deres lån. Dette kræver grundighed og tager en pæn del tid – dog stadig hurtigere end den gammeldags metode med en stor gul telefonbog.

Alternativt kan du benytte dig af en af de mange gode sammenligningssider på nettet, som stiller en tabeloversigt til rådighed. Du kan med fordel anvende tabellen her på siden for at vurdere, hvilket lån der passer allerbedst til dig.

Fordele ved at låne på nettet

Måske er du helt ny på området lån, og sidder lidt og spekulerer over forskellene på de traditionelle banklån og kviklån på nettet.

Helt generelt kan man sige, at kviklån typisk er af lidt mindre størrelse end de klassiske banklån, som oftest anvendes til at finansiere køb af bolig, bil og andre større investeringer.

Et kviklån egner sig til gengæld helt perfekt til dig, som måske ønsker at tage på en tiltrængt ferie til varmere himmelstrøg sydpå, eller dig som mangler en ny bærbar computer, en smartphone eller måske en ny cykel.

Der er mange ting, du kan købe med et kviklån, da beløbsstørrelsen passer til langt de fleste små og mellemstore ejendele.

Herunder får du en klar og kontant oversigt over nogle af de mest fremtrædende fordele ved at tage et kviklån på nettet:

  1. Hurtig sagsbehandling – Når du først har ansøgt om at optage et lån hos din udvalgte udbyder, går der typisk ikke særlig lang tid, før du modtager svar på din ansøgning. De fleste online låneudbydere svarer faktisk inden for et par enkelte timer inden for åbningstiden.
  2. Ingen indblanding – Når du låner penge i banken, kan du sagtens komme ud for, at en nysgerrig og lidt nærgående bankrådgiver gerne vil vide, hvad du vil bruge penge på. Dette slipper du for med et kviklån på nettet – Når du først er godkendt, er der ingen, der beder dig stå skoleret og forklare, hvad du vil bruge penge på.
  3. Overskuelig prissammenligning – Vælger du at bruge en af de mange gode prissammenligningssider og –tabeller ligesom på denne side, så kan du hurtigt danne dig et overblik over priserne. Dette giver som regel et meget bredere og bedre overblik over de forskellige tilbud, end hvis du forsøger at sammenligne lån offline.

Kan jeg tage et kviklån trods RKI?

Det korte svar på dette spørgsmål er: Ja.

Du kan sagtens finde låneudbydere, som tilbyder at låne dig penge via f.eks. et kviklån, selv hvis du står registreret i RKI som dårlig betaler.

Du skal du være opmærksom på, at prisen for et lån som RKI-registreret person ofte er væsentlig højere, end hvis du ikke står i RKI. Dette skyldes i sagens natur, at din långiver ikke kan vide sig helt sikker på, om du kan præstere at tilbagebetale lånet til aftalt tid. Derfor tager udbyderen en lidt højere pris som kompensation – Det kan være i form af forhøjede renter eller gebyrer.

Hvis du står registreret i RKI, skyldes det med allerhøjeste sandsynlighed, at du har stiftet gæld tidligere, som du endnu ikke har kunnet afvikle helt. Derfor skal du passe ekstra meget på med at låne flere penge for at betale af på et tidligere lån.

Dette kan blive en ond spiral, som du måske kender til fra eksempler i TV-serien ’Luksusfælden’. Dermed ikke sagt, at du bør holde dig helt fra at låne penge, hvis du står i RKI. Du bør bare ikke låne penge for at betale af på et andet lån; medmindre du kan lave en bedre aftale med den nye låneudbyder.

Sådan planlægger du dit lån bedst muligt

Når du skal til at låne penge, så er det vigtigt, at du lægger en sikker plan for din tilbagebetaling. Især hvis du står registreret i RKI, eller hvis du frygter at havne deri, er det vigtigt med et budget.

Når du laver et budget, sikrer du nemlig et klart overblik over din økonomi og dit økonomiske råderum hver måned. På den måde kan du også nemt se, om det rent faktisk er realistisk for dig at afdrage på lånet som aftalt med din kreditor.

Når du laver dit budget, bør du som minimum medregne alle faste udgifter lige fra husleje, internet, TV og mobiltelefoni til mad, el, transport, vand og varme. Derudover er det en rigtig fornuftig idé at indregne en buffer på x-antal kroner, så du ved, du har lidt til overs hver måned ud over de faste udgifter samt tilbagebetalingerne på dit lån.

Din økonomiske buffer kan være på 500 kroner, 2.000 kroner, 5.000 kroner eller højere afhængig af din indkomst og dine udgifter. Uanset hvad, så sørg for at have et pusterum i din økonomi hver måned – Dette kan hurtigt gå hen og blive rigtig rart, hvis du pludselig står med nogle akutte, uforudsete udgifter.

Det kan være udgifter til tandlægen, mekanikeren eller lignende. Sørger du for at en pæn økonomisk buffer indregnet i dit månedsbudget, så har du også god plads til at betale dit lån tilbage, selv hvis der opstår uforudsete udgifter undervejs.

5 typiske ting danskerne bruger et kviklån til

Hvis det er første gang, du låner penge via et kviklån på nettet, så tænker du måske: Hvad bruger danskerne egentlig pengene fra disse lån til?

Vi syntes, det kunne være interessant at komme lidt ind på nogle af de genstande, ejendele og oplevelser, som oftest bliver købt via lånfinansierede aftaler:

  • Computer – Bærbare og stationære computere samt tablets er nogle af de genstande, som rigtig mange af os danskere bruger kviklån til at finansiere. Dette skyldes i høj grad, at prisen på computere og tablets ofte stemmer rigtig fint overens med de lånebeløb, du nemt og hurtigt kan låne med et kviklån på nettet.
  • Smartphone – Lidt i sammen boldgade som computerne finder vi mobilerne. Hvis du drømmer om den nyeste iPhone eller Samsung Galaxy, kan du hurtigt få fat i pengene hertil gennem et kviklån eller sms-lån.
  • Charterrejse – Vi danskere holder meget af at tage sydpå, når vi har ferie. Tyrkiet, Spanien, Italien – You name it. Vi holder af hvide sandstrande og dejlige swimmingpools omgivet af palmer og duften af eksotiske retter. Prisen for en charterferie passer som regel rigtig godt til størrelsen på de beløb, du kan låne gennem et kviklån.
  • Brugt bil – Er din bil ved at være helt død, eller er den måske allerede afleveret hos ophuggeren? Står du og mangler en ny, brugt bil? I så fald kan et kviklån bruges som finansiering, da brugte biler ofte kan købes for relativt få penge; faktisk helt ned fra 4-5.000 kroner og opefter. Mange danskere bruger lån til at finansiere købet af deres brugte bil.
  • Oplevelser – Oplevelser er blevet mere og mere moderne i Danmark. Om det skyldes en art oprør mod det materielle eller blot et behov for anderledes input i hverdagen, det ved vi ikke. Men uanset hvad, så kan du i hvert fald passende bruge din penge fra et kviklån til alle mulige oplevelser såsom faldskærmsudspring, kro- og spaophold, prøvetur i en ægte racerbil og meget andet spændende.