Santander lån

Santander Consumer Bank er Eurozonens største bank, og hver eneste dag tilbyder de billige og stabile privatlån til tusinder af mennesker.

Med et Santander lån er du sikret en række store fordele, som det er svært at finde samlet ét sted hos andre låneudbydere.

Lån penge hos Santander

Hvor meget kan jeg låne hos Santander?

Med et Santander lån kan du lån fra 10.000 kroner og op til 350.000 kroner. Santander tilbyder to forskellige typer lån, som du kan læse om herunder:

  • Santander Privatlån – Den mindste type lån, du kan vælge hos Santander, er deres Privatlån. Med et Privatlån kan du låne mellem 10.000-50.000 kroner med en rente på helt ned til 9,95%. Du kan vælge en løbetid på 1-10 år.
  • Santander Privatlån Plus – Santander Privatlån Plus er for dig, som har godt styr på din privatøkonomi og ønsker at låne lidt mere end de helt små beløb. Her kan du låne mellem 50.000-350.000 kroner med en rente fra 4,94% og en løbetid på 1-12 år.

Som udgangspunkt er det billigst for dig at låne penge via deres Privatlån Plus, men hvis du skal låne 50.000 kroner eller derunder, skal du vælge Santander Privatlån. Det skal dog understreges, at selv med det lille Privatlån hos Santander, får du stadig langt bedre priser end hos de fleste andre låneudbydere.

Skal jeg stille økonomisk sikkerhed med et Santander lån?

Det korte svar er nej. Du skal ikke stille økonomisk sikkerhed i hverken bolig, bil eller andre værdier.

Santander kræver dog, at du som minimum sender en kopi af din seneste lønseddel og årsopgørelse. Hvis du vil låne 100.000 kroner eller derover, skal du også fremvise en kopi af dit danske kørekort, pas eller opholdstilladelse.

Hvad koster det at indfri mit lån før tid?

Santander opkræver intet gebyr overhovedet, hvis du ønsker at indfri hele dit lån eller dele af det før tid.

Mange små låneudbydere tager et relativt højt gebyr mod at lade dig indfri dit lån før tid, da de dermed mister penge på renteindtægter. Men i kraft af Santanders størrelse som bank og låneudbyder kan de tilbyde dig gratis indfrielse.

Hvad er ÅOP, og hvorfor er det vigtigt?

ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og det er den samlede pris om året for at tage et lån. Det kan du bruge som rettesnor, når du sammenligner priser på lån.

ÅOP inkluderer alt fra afgifter og gebyrer til renter.

Hvad er løbetid?

Løbetid er tilbagebetalingstiden for det pågældende lån. Jo længere en løbetid du vælger, desto mindre skal du betale om måneden, men til gengæld bliver kreditomkostningerne samlet set også dyrere.

Vælger du derimod en kortere løbetid, vil din månedlige ydelse være tilsvarende dyrere, men til gengæld bliver lånet billigere samlet set qua lavere kreditomkostninger.

Lån sikkert og stabilt med et budget

Vi anbefaler altid, at du laver et grundigt og realistisk budget over din privatøkonomi, inden du går ud og låner penge.

Dette gælder, uanset om du ønsker at låne 10.000, 50.000 eller 350.000 kroner. Det giver en tryghed og en stabilitet i privatøkonomien, hvis du er sikker på, at du har råd til at afdrage på din gæld hver måned uden overraskelser.