Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sbamarketing.dk/synrgi.dk/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 358
ASE - Billig a-kasse og fagforening i én samlet pakke!

ASE a-kasse

Er du lønmodtager eller selvstændig, og leder du efter en billig og upolitisk a-kasse og fagforening? Så vil ASE passe perfekt til dig – her er du i fokus, og ikke alle mulige og umulige politiske gøremål, som æder dit kontingent op.

Hos ASE får du både a-kasse og fagforening for kun 512 kroner om måneden. Og selvom prisen er billig, får du stadig hele pakken med økonomisk tryghed ved ledighed samt juridisk hjælp og karriererådgivning, når du søger eller er i job.

Derfor skal du vælge ASE

ASE byder på mange gode fordele for dig som medlem, uanset hvilken situation du står i. Hvad enten du er på barsel, befinder dig i tvister på arbejdspladsen, eller om du står over for en fyring eller ansættelse, så får du al den nødvendige hjælp og sparring hos ASE.

I guiden herunder kan du læse mere om fordelene som medlem hos ASE a-kasse og fagforening:

Billig a-kasse og fagforening i én pakke

Når du melder dig ind hos ASE, får du både a-kasse og fagforening for små 512 kroner om måneden.

Prisen dækker ikke lobbyarbejde på Christiansborg, og dine kontingentkroner er dermed langt væk fra politikernes lommer og bruges udelukkende på at fremme din karriere eller hjælpe dig, hvis du bliver ledig.

A-kassen udgør 456 kroner af den månedlige pris, og fagforeningen udgør 56 kroner.

Økonomisk tryghed, når du er ledig

ASE tilbyder som sagt medlemskab i en stabil og professionel a-kasse. Dette sikrer, at du altid kan modtage op til 17.918 kroner om måneden i dagpenge, hvis du skulle være uheldig at blive ledig på et tidspunkt.

På den måde kan du opretholde en pæn levestandard, og du undgår at miste alt for meget af dit økonomiske grundlag.

Når du er medlem i a-kassen hos ASE, får du selvfølgelig også økonomisk hjælp i forbindelse med feriedagpenge, sygedagpenge og efterløn.

Bliv medlem hos ASE a-kasse

Upolitisk fagforening – Kontingentkronerne går til dig

ASE er en såkaldt upolitisk fagforening. Nogle fagforeninger bruger relativt store mængder af dine kontingentkroner på at lobbye for bestemte politiske partier på Christiansborg.

Dette slipper du for hos ASE, da deres fagforening er helt og aldeles upolitisk. Dette sikrer, at dine penge bliver brugt på det vigtigste – nemlig dig.

Du får professionel sparring om dit job og karriere

Ud over økonomisk tryghed og sikkerhed giver et medlemskab hos ASE også en masse karrierefremmende fordele.

ASEs professionelle og erfarne rådgivere hjælper dig med at se mulighederne i din jobsituation. De hjælper dig med at finde potentialer frem, som du end ikke selv havde overvejet.

Du får desuden juridisk rådgivning, hvis du står i svære situationer og tvister med din arbejdsgiver – her går ASEs juridiske rådgivere ind og støtter dig og hjælper dig med at komme godt videre.

Stor tilfredshed blandt medlemmerne

Blandt ASEs mange medlemmer af både a-kasse og fagforening er der meget stor tilfredshed. Hele 4 ud af 5 medlemmer udtrykker meget stor tilfredshed med deres medlemskab, mens en mindre andel udtrykker, at de er tilfredse med medlemsskabet.

Dette er din garanti for en a-kasse og fagforening, som ikke blot lukker varm luft ud. Mange tusinde andre danskere har allerede modtaget økonomisk eller juridisk hjælp fra ASE, og du tage deres rosende ord for det frem for ASEs egne.

Se medlemsudtalelser på deres hjemmeside.

Få skattefradrag for dit kontingent hos ASE

Når du er medlem hos ASE, har du mulighed for at trække hele dit kontingent fra i skat på din årsopgørelse.

Så hvis du ikke allerede synes, at 512 kroner om måneden for både fagforening og a-kasse er billigt, har du altså yderligere mulighed for at få fuldt skattefradrag for hele kontingentet.

Det har aldrig været billigere og bedre at være medlem af ASE – prøv selv.