Webhosting – Priser på hosting og webhotel

[adservice-comparison-feed]

Sammenlign priser på webhosting og spar penge

Er det overhovedet tiden værd at sammenligne priser på webhosting, webhotel, domæner osv.? Dette spørgsmål er der rigtig mange som stiller sig selv, når de skal i gang med at lave en ny hjemmeside eller har behov for at registrere et bestemt domæne.

Det er uden tvivl tiden værd 

Der skal bestemt ikke herske nogen tvivl om, at det bestemt er tiden værd at sammenligne priser på hosting osv. Der er nemlig uhyre mange penge at spare ved at sætte sig lidt ind i de forskellige udbyderes priser.

Rigtig mange hjemmesideejere har et webhotel som de overhovedet ikke har brug for. De bruger typisk ingen gang 50% af den plads de har fået stillet til rådighed, hvilket betyder, at de reelt set betaler 50% for meget. Derfor kan det altså godt betale sig at finde ud af, hvor stort et behov du har og efterfølgende sammenligne de forskellige hostingudbydere, så du ikke ender med at betale for meget.

Synrgi.dk hjælper dig med at spare penge

Her på Synrgi.dk kan vi godt lide at hjælpe vores læsere. Derfor har vi lavet ovenstående oversigt, så du hurtigt og nemt kan finde ud af, hvilken hostingudbyder, der er bedst for dig.

Det kan være, at du har forskellige krav til backup, pris pr. måned osv. I den forbindelse er vores oversigt perfekt at bruge, da den giver dig alle de vigtigste oplysninger du skal bruge i forhold til valg af webhotel og dertilhørende hosting.

Hosting af din hjemmeside behøver ikke at være dyrt

Der er absolut ingen grund til at betale for meget for hosting af din hjemmeside. Priser på webhosting kan variere ganske meget afhængig af, hvilken udbyder du kigger på. Derfor kan vi endnu engang understrege vigtigheden i at sammenligne FØR du køber.

Det behøver bestemt ikke at være dyrt at have en hjemmeside kørende. Det gælder blot om at finde det webhotel som passer bedst på dit behov. Denne søgen efter det perfekte og bedste webhotel kan godt være svær, hvis du manuelt sidder og bladrer fra udbyder til udbyder. Derfor anbefaler vi, at du bruger vores oversigt, da det giver dig bedre og mere overskueligt billede af, hvilken hostingudbyder som er bedst for dig.

webhosting priser

Det behøver ikke at være svært at finde de laveste priser på webhosting

Sådan finder du et godt webhotel

Hvis du ikke rigtig ved, hvordan du finder det bedste webhotel, så har vi her lavet en miniguide som med garanti kan hjælpe dig godt på vej. Guiden indeholder nemlig de mest essentielle overvejelser du bør gøre dig i forhold til valg af webhosting og lignende.

Fastlæg dit behov

Det absolut første du skal gøre er at fastlægge dit behov: Hvad har du reelt set behov for? Hvis der er tale om en stor hjemmeside med tusindvis af besøgende hver eneste måned, så kan det godt betale sig at gå efter et professionelt webhotel.

Er der derimod tale om en hobbyhjemmeside – for eksempel en blog – så kan du i langt de fleste tilfældes nøjes med et billigt webhotel, der typisk koster i omegnen af et par hundrede kroner om året. 

Med eller uden webmail?

Skal du have tilkoblet en webmail til din hjemmeside? I så fald skal du vælge et webhotel med en webmail. På den måde kan du lave en særskilt mailadresse til din hjemmeside, hvilket er ganske smart – især hvis der er tale om en firmahjemmeside. Har du ikke behov for en webmail, så kan du typisk spare nogle kroner, men det er ikke alverden. Derfor anbefaler vi altid, at du vælger et webhotel med webmail. På den måde har du altid mulighed for at oprette en mailkonto, hvis du får brug for det i fremtiden. Hvem ved?

Har du krav til backup, support og lignende?

Ud over størrelse, så kan det også være, at du har nogle bestemte krav til backup, support og lignende. Hvis du for eksempel ikke er så teknisk anlagt, så er det en god ide at vælge et hostingselskab som yder en god support så du på den måde altid kan få den hjælp du har brug for.

Derudover kan det også være ganske trygt at vælge et webhotel med en god backupfunktion, så du altid kan finde din hjemmeside frem igen, hvis uheldet er ude og den bliver hacket, slettet eller noget værre.

Andres anbefalinger og erfaringer

Det kan være ganske værdifuldt at høre andres anbefalinger og erfaringer med danske webhoteller. På den måde kan du få et godt indtryk af, hvilke udbydere du bør fokusere ekstra meget på – og omvendt.

En god måde at høre om andres anbefalinger og erfaringer er ganske enkelt at spørge dem. Lav eventuelt et Facebook-opslag som nedenstående:

Hej venner på Facebook. Jeg leder med lys og lygte efter et godt webhotel til min rejseblog. Kan I hjælpe mig? Der er ikke tale om verdens største hjemmeside, jeg foretrækker en god support og ikke mindst ugentlig backup af min side. Kan I anbefale nogle bestemte hostingselskaber? Venlig hilsen Anders Andersen.

Billigt eller professionelt webhotel: Hvad skal du vælge?

Når du har fået styr på ovenstående, er der typisk kun ét spørgsmål tilbage: Skal webhotellet være billigt eller professionelt? Fordelen ved at vælge et billigt webhotel er, at det ganske enkelt ikke koster så meget. Dog skal du ikke forvente, at webhotellet er særligt stort og kan klare særlig mange besøgende.

Fordelen ved at vælge et professionelt webhotel er, at du typisk får masser af plads at boltre dig på samtidig med, at du får en bedre support og ikke mindst en mere ”sikker” hjemmeside. Ulempen er selvfølgelig de højere priser, men det er værd at vide, at du får, hvad du betaler for.

Det bedste webhotel i Danmark er en smagssag

Findes ”det bedste webhotel i Danmark”? Ja det gør det, men det er kun DIG som kan kåre det. Det er nemlig tit og ofte en smagssag, når det kommer til at finde det bedste webhotel i Danmark. Folk har nemlig forskellige krav til, hvad et godt webhotel bør indeholde af specifikationer, funktioner, support osv.

Derfor er det svært at sige, at dette webhotel er det endegyldigt bedste.

Webhotel oversigten kan bruges igen og igen

Hvis du om et år finder ud af, at du faktisk gerne vil have et andet webhotel, så kan du med fordel bruge overstående oversigt igen. Vi skal nok sørge for at holde oversigten over webhoteller opdateret, så du altid kan finde de bedste priser på hosting.

Der kan være mange forskellige grunde til at skifte hostingudbyder, men summa summarum er, at du her på Synrgi.dk altid kan få hjælp til at finde det webhotel, der passer dig bedst.

Hjemmesiden Synrgi.dk er placeret på et webhotel hos Meebox. Selvom Meebox ikke fremgår af ovenstående oversigt, så kan vi stadig anbefale udbyderen på det kraftigste.

Læs mere om webhosting hos Meebox