Om Synrgi.dk

Synrgi.dk er en hjemmeside som har et stort fokus på bygge- og renoveringsopgaver, energiforbedringer, gør det selv, værktøj/maskiner og ikke mindst inspiration til huset og haven.

Her på siden kan du læse et væld af artikler, guides, gør det selv-tricks, tips og råd. Synrgi.dk henvender sig især til dig, der interesserer dig for hus og have, men er også en stor hjælp for dig som for eksempel gerne vil vide mere om hulmursisolering, inden du beslutter dig for om det er denne energirenoveringsopgave du bør vælge.

Få tilbud på dit byggeprojekt, energirenoveringer m.m.

I samarbejde med 3byggetilbud.dk kan Synrgi.dk tilbyde dig gratis og uforpligtende tilbud på byggeprojekter, energiforbedringer, renoveringer m.m. For at modtage de gratis tilbud skal du blot indsende din opgave via 3byggetilbud.dks opgaveformular.

Få gratis tilbud

3 gode grunde til at læse med her på Synrgi.dk

  • Få den perfekte start på dit bygge- og renoveringsprojekt: Hvor lang tid tager en køkkenrenovering? Hvad koster et nyt tag? Hvordan får du de bedste priser på omfugning? Sådanne spørgsmål og mange flere kan du finde svar på i Synrgi.dks mange hjælpsomme og spændende artikler.
  • Find en masse inspiration til hus og have: Trænger haven til et nyt skud energi? Hvilke belægningssten er oppe i tiden? Her på siden kan du finde et væld af inspirationsartikler du med fordel kan lade dig inspirere af.
  • Råd og tips til hvordan du minimerer energiforbruget: På Synrgi.dk finder du også en masse råd og tips, der bl.a. kan hjælpe dig med at spare på dit energiforbrug. Du kan for eksempel læse om, hvordan du med en varmepumpe kan minimere din varmeregning ganske betragteligt.

Kontakt

Har du spørgsmål, kommentarer eller andre forespørgsler, så er du meget velkommen til at kontakte Synrgi.dk via nedenstående kontaktformular.

OBS: Hvis der er tale om kommentarer til bestemte artikler/indlæg, så anbefales det at bruge kommentarfeltet som du finder under pågældende artikel.

[contact-form-7 id=”7″ title=”Kontaktformular 1″]