Business Danmark

Interesserer du dig for marketing, rådgivning og salg? Og er du lønmodtager eller selvstændig? I så fald er Business Danmark uden tvivl en a-kasse og fagforening for dig. Hvis du er medlem af Business Danmark kan du forvente at få coaching, juridisk rådgivning, selvudvikling og ikke mindst en række kontante fordele.

En af de helt store fordele ved denne a-kasse er, at de er uafhængig af partipolitik, hvilket vil sige, at de koncentrerer sig 100% om deres virke som a-kasse og fagforening. Det betyder selvfølgelig også, at du som medlem vil opleve en stor og ikke mindst individuel kundeservice til en ganske favorabel pris.

Business Danmark koster kun 445 kr. om måneden

Hvis du melder dig ind i Business Danmarks a-kasse, kan du se frem til at få dagpenge, hjælp til at finde nyt job og mange andre fordele. Og alt dette kan du få for bare 445 kr. om måneden eller 313 kr. efter skat.

Business Danmark henvender sig både til lønmodtagere og selvstændige inden for marketing, rådgivning og salg. Af deres hjemmeside fremgår det, at de har 30.000 medlemmer, hvilket må siges at være ganske imponerende.

Læs mere om Business Danmark

Hvor gode er anmeldelserne på Trustpilot?

Når du er på udkig efter ny fagforening eller a-kasse, så er det naturligt, at du gerne vil vide lidt om ry og omdømme. I den forbindelse kan du med fordel gå et smut på Trustpilot, hvor du kan finde en masse anmeldelser af nuværende kunder.

På den måde kan du hurtigt finde ud af om Business Danmark er en a-kasse eller fagforening for dig. I skrivende stund har Business Danmark en score på 7,3 – hvilket vurderes til at være godt. Det svarer til 4 ud af 5 stjerner, hvilket er ganske pænt for en a-kasse og fagforening her i Danmark.

Hvad siger Wikipedia om Business Danmark?

Wikipedia skriver, at Business Danmark er en fagforening og a-kasse i Danmark, som hovedsagligt henvender sig til medarbejdere og ledere inden for marketing, rådgivning og salg.

Det er værd at vide, at foreningen ikke er med i forhandlinger om overenskomster. I stedet tilbyder de deres hjælp, når du som medlem selv skal i gang med at forhandle din lønaftale på plads. Af andre ydelser kan nævnes:

  • Coaching
  • Netværk
  • Uddannelse
  • Juridisk rådgivning

Business Danmark blev grundlagt helt tilbage i 1949 med navnet Danmarks Aktive Handelsrejsende – også kendt som DAH.

Lønberegner fra Business Danmark

Business Danmark har en smart lønberegner på deres hjemmeside, hvor du har mulighed for at sammenligne din lån med andre mennesker som tilhører samme branche eller stilling som dig. Lønberegneren er uhyre smart at bruge i forbindelse med lønforhandlinger og lignende med henblik på at finde ud af, hvad du kan tillade dig at bede om i løn.

Det er værd at vide, at lønberegneren kommer frem til et tal, der er lig med din gennemsnitlige månedsløn inklusiv indbetalinger til pension. Dog uden værdi af firma bil, fri telefon og lignende.

Bliv medlem hos Business Danmark