CA a-kasse

CA a-kasse er en a-kasse, som har sit primære fokus på at hjælpe højtuddannede på arbejdsmarkedet. CA har over 50.000 tilfredse medlemmer, og du kan blive medlem for blot 464 kroner om måneden.

CA a-kasse adskiller sig markant fra mange af de øvrige a-kasser på markedet ved at gøre en enorm indsats for at styrke deres medlemmer på arbejdsmarkedet.

De ser sig selv som en stærk karrierepartner, som rådgiver og udvikler deres medlemmers faglige viden og kompetencer gennem rådgivning, kurser, workshops og andre arrangementer.

Hos CA får du naturligvis økonomisk sikkerhed i tilfælde af ledighed, hvorved du kan få udbetalt dagpenge, sygedagpenge, efterløn, barselsdagpenge eller lignende ydelser.

Men derudover kan du nyde godt af en lang række fordele, som du kan læse mere om herunder:

Hvem er CA a-kasse for?

CA a-kasse henvender sig primært til personer, som har en lang eller mellemlang uddannelse og arbejder på det private arbejdsmarked. Alle er dog velkomne, uanset om du er studerende, ledig eller i beskæftigelse lige nu.

CA er særligt målrettet en række bestemte faggrupper inden for business, som udgør:

  • Ledelse
  • Økonomi
  • Regnskab
  • Marketing
  • Kommunikation
  • HR
  • Investering
  • Finans
  • IT
  • Consulting

Er du i gang med at uddanne dig eller arbejder du allerede inden for en af ovenstående fagområder eller inden for noget nært beslægtet, vil CA a-kasse derfor være en stærk a-kasse og faglig rådgiver for dig.

Du kan også udvide din egen faglige horisont, lærer en masse spændende nye teknikker og strategier og ikke mindst danne dig en bredere og stærkere netværk:

Kurser og arrangementer

Når du er medlem hos CA, kan du ud over at modtage økonomisk støtte ved f.eks. ledighed også deltage i de mange workshops og kurser, de løbende afvikler.

CA arrangerer bl.a. kurser, seminarer, gå hjem-møder, netværksmøder og webinarer. Som medlem kan du deltage i stort set alle slags arrangementer ganske gratis, hvad enten du er studerende eller i arbejde.

Styrk dine faglige kompetencer, og udvid dit professionelle netværk gennem de mange kurser og netværksmøder, som CA tilbyder løbende.

Modtag faglig karriererådgivning

Som medlem af CA får du en stærk og kompetent karriererådgivning, uanset hvilken udfordring du står med.

Du kan bl.a. få hjælp til at lære, hvordan du balancerer job, familie og fritid på en måde, så du undgår stress. Du kan lære, hvordan du bedst muligt søger nyt job i form af CV, ansøgning og samtaletræning.

Derudover kan du også få konkret sparring med henblik på bedre ledelse, samarbejdsproblemer blandt kollegaer og lignende fra CA-teamet og de dygtige coaches, der er tilknyttet.

Stor tilfredshed blandt medlemmerne

CA har igennem deres mange årige eksistens opnået en enorm autoritet og tilfredshed blandt deres medlemmer.

De har både udført en lang række interne tilfredshedsundersøgelser og ikke mindst sammenholdt deres egen a-kasse mod andre a-kasser for at vurdere deres placering på tilfredshedsparameteret.

Og der er ingen tvivl – kunderne er meget tilfredse med deres medlemskab af CA a-kasse.

CA’s relativt snævre målgruppe sikrer, at de kan være de allerbedste for lige præcis dig. Faglige kompetencer og et meget højt serviceniveau sikrer CA den store kundetilfredshed.

Bliv medlem hos CA a-kasse

CA Advokathjælp

Er du lønmodtager kan du for kun 50 kroner ekstra om måneden drage nytte af CA Advokathjælp. Dermed kan du få professionel støtte til opsigelser, kontrakter og generelle forhold omkring ansættelse.

CA Advokathjælp består af et stærkt samarbejde med CA-teamet og advokaterne fra Advodan, og du er altid garanteret en høj kvalitet, når du modtager hjælp gennem CA Advokathjælp.

CA Advokathjælp er desuden ganske gratis for dig, som er studerende. Det kan være en fordel at gøre brug af denne service, hvis du skal ud og finde job umiddelbart efter endt uddannelse eller under uddannelsen