Det Faglige Hus

Det Faglige Hus er Danmarks absolut billigste a-kasse og fagforening, og alle kan blive medlem. Uanset om du er ledig, lønmodtager, selvstændig eller studerende, kan du blive medlem af Det Faglige Hus for en ekstrem skarp pris.

Ud over tryghed ved ledighed og faglig hjælp og rådgivning til karrieren får du også en lang række medlemsfordele og tilbud, som du kan læse mere om længere nede.

Danmarks billigste fagforening med a-kasse for alle

Det Faglige Hus kan tilbyde Danmarks absolut laveste priser, hvis du samler din a-kasse og fagforening hos dem.

Afhængig af din nuværende situation mht. fagforening og a-kasse kan du spare helt op til 7.000 kroner hvert eneste år, hvis du skifter til Det Faglige Hus.

Om du vil bruge de ekstra penge på en ny computer, en rejse eller noget helt tredje, er helt op til dig. Nyd en ekstra bonus på bankkontoen hvert år samt medlemsskabet af Danmarks billigste a-kasse og fagforening.

Gratis fagforening de første 3 måneder 

Når du melder dig ind i både fagforeningen og a-kassen hos Det Faglige Hus, får du de første 3 måneders fagforeningsmedlemsskab kvit og frit.

Dine fordele som medlem af Det Faglige Hus

Når du er medlem i Det Faglige Hus får du selvfølgelig først og fremmest dækning fra a-kassen i tilfælde af arbejdsløshed samt faglig tryghed og rådgivning.

Men derudover får du en lang række andre fordele som medlem, som du kan nyde godt af året rundt. Herunder ser du et udsnit af fordelene:

  • Gaver til alle medlemmer
  • Rabatter på forsikringer
  • Sportsbilletter
  • Ekstra fordele under uddannelse
  • Store besparelser på ferie- og fritidsoplevelser

Gør som 106.000 andre danskere, og vælg Det Faglige Hus

Ikke færre end 106.000 danskere har allerede meldt sig ind i Danmarks billigste fagforening og a-kasse, og du kan bruge deres tilfredshed og gode anmeldelser som garanti for et godt medlemskab.

Over halvdelene af Det Faglige Hus’ medlemmer er anbefalet af andre medlemmer, hvilket er endnu et tegn på en høj kvalitet og solide fordele i a-kassen og fagforeningen. Der skal rigtig meget til, før vi mennesker anbefaler et produkt eller et firma til andre, og derfor er dette et af de mest stærke beviser på, at Det Faglige Hus er anbefalelsesværdigt.

Bliv medlem hos Det Faglige Hus

Sådan sikrer Det Faglige Hus dig Danmarks billigste pris

Måske undrer du dig over, at Det Faglige Hus kan tilbyde dig Danmarks bedste pris på fagforening og a-kasse. Svaret er relativt enkelt: En kombination af stærke samarbejdsaftaler og ikke mindst nul politisk støtte sikrer, at priserne for medlemmerne kan holdes i bund, mens den faglige kvalitet forbliver i top.

Mange fagforeninger og a-kasser bruger store dele af medlemskontingenterne på at støtte bestemte politiske projekter og udføre lobbyarbejde på Christiansborg. Dette slipper du for som medlem af Det Faglige Hus, og alle pengene fra dit og andre medlemmers kontingenter går ubeskåret til at yde den bedste service og faglige støtte til medlemmerne.

Hvad er en a-kasse?

En a-kasse er en arbejdsløshedskasse, som primært beskæftiger sig med at dække dine primære økonomiske behov, hvis du går hen og bliver ledig og dermed står uden fast indkomst. Denne ydelser hedder dagpenge.

Med tiden har de danske a-kasser dog også fået ansvaret for udbetaling af feriedagpenge, efterløn og orlovsydelse til børnepasning.

Hvad er en fagforening?

En fagforening er en organisation, som hjælper medlemmer med faglig støtte, karriererådgivning, lønforhandling og eventuelt overenskomster.