Frie Funktionærer

Leder du efter en billig a-kasse, hvor du som menneske er i fokus? Frie Funktionærer er et rigtig godt bud. Denne a-kasse er perfekt til dig som er lønmodtager, selvstændig eller måske nyuddannet.

A-kassen har eksisteret siden 1961, hvilket betyder, at de har en stor erfaring som de kan bruge i lige præcis din situation. Det giver dig alt andet en bedre oplevelse i forhold til, hvis der var tale om en nystartet a-kasse.

Billig og meget populær A-kasse (Nr. 1 på Trustpilot)

Hvis du ønsker at tage ansvar for dit arbejdsliv i form af at få mest muligt ud af dine kompetencer samtidig med, at du har en hjælpende hånd i ryggen, så er det Frie Funktionærer du bør se nærmere på.

Her er der nemlig tale om en af Danmarks bedste a-kasser for funktionærer. Det koster kun 448 kr. om måneden at være medlem af a-kassen. Hvis du gerne vil være i fagforeningen, så er prisen helt nede i 165 kr. om måneden.

Derfor skal du vælge Frie Funktionærer

Hvis du er funktionær, så er der ingen tvivl om, at du vil få en masse fordele ved at vælge Frie Funktionærer som din A-kasse. De har nemlig, som de selv skriver, et fokus på funktionærer 24 timer i døgnet.

Derudover er det også værd at nævne, at a-kassen ligger nr. 1 på Trustpilot, hvilket vidner om en meget høj popularitet og ikke mindst kvalitet. Det er bestemt ikke alle a-kasser for funktionærer som kan bryste sig med at have pæne anmeldelser på internettet.

Værd at vide om Frie Funktionærer

Herunder kan du læse mere om, hvad Frie Funktionærer tilbyder. Du kan bl.a. læse om deres lønsikring, hvordan du skal forholde dig under barsel m.m.

Lønsikring

Frie Funktionærer tilbyder også lønsikring. De giver dig bl.a. mulighed for at få op til 32.000 kr. pr. måned efter skat. Derudover får du også dækning fra din første ledighedsdag, hvilket er en meget stor fordel for mange. En anden stor fordel ved deres lønsikring er, at du får en personlig jobkonsulent tilknyttet som kan karriererådgive dig.

Er du på barsel?

Hvis du er på barsel, kan det være rart at vide om du har krav på løn. Det afhænger dog af funktionærloven, din ansættelseskontrakt og ikke mindst din overenskomst. På Frie Funktionærers hjemmeside kan du finde et væld spørgsmål og svar, der alle omhandler barsel, løn, rettigheder osv.

En af de populæreste udbydere på markedet

Der er ingen tvivl om, at Frie Funktionærer er et meget populært valg. Flere bruger- og tilfredshedsundersøgelser har vist, at danskerne er yderst tilfredse med denne a-kasse, hvilket i høj grad skyldes deres store professionalisme kombineret med den gode kundeservice.

Gå til Frie Funktionærer og læs mere

Hvad er dine erfaringer?

Hvis du har lyst, må du meget gerne dele dine erfaringer med Frie Funktionærer som a-kasse i kommentarfeltet herunder. På den måde kan du hjælpe andre ledige med at vurdere om FF er et godt valg.

Har du kommetarer, spørgsmål eller andet? I så fald er du også velkommen til at bruge kommentarfeltet, hvor vi typisk vil svare dig inden for 24 timer.