Kliklån

Hos Kliklån finder du nogle af Danmarks bedste vilkår og priser på forbrugslån online. Kliklån samarbejder med D:E:R A/S for at kunne give dig de bedste og billigste priser på lån på nettet.

Dette er samtidig din garanti for en stabil og sikker låneudbyder, hvor alt er i orden.

Du kan låne fra 5.000 kroner og op til 40.000 kroner hos Kliklån, og med en valgfri løbetid på 24-72 måneder kan du helt selv skræddersy din afbetaling, så det passer til netop din privatøkonomi.

Lån penge hos Kliklån

Krav for at kunne optage lån hos Kliklån

Kliklån stiller ikke særlig mange krav til dig som låntager. Der er dog et par enkelte ting, du skal leve op til, men det er nemt klaret for de fleste.

Kravene er som følger:

  • Du skal være fyldt 20 år
  • Du må ikke være registreret i RKI
  • Du skal dokumentere din indkomst
  • Er du selvstændig, sker punkt 3 via seneste årsopgørelse og årsregnskab

Lever du op til disse få krav, kan du nemt og hurtigt låne op til 40.000 kroner med løbetid på helt op til 72 måneder.

Nem og hurtig ansøgning

Hos Kliklån tager det ikke mange minutter at udfylde ansøgningen. Du ansøger direkte online og digitalt, og du modtager svar på din låneansøgning inden for kun en time.

Dermed kan du hurtigt få ro i sjælen og besked på, om du kan få lov til at låne eller ej. Det er dog sjældent noget problem at få lov at låne hos Kliklån – så længe du lever op til deres få krav i afsnittet ovenfor.

Gratis betalingsfri måned

En stor fordel hos Kliklån er, at du helt valgfrit kan udpege en måned hvert år, som skal være betalingsfri. Dette er en stor fordel, hvis du pludselig står med en bunke uforudsete regninger, eller hvis du f.eks. skal betale for mange ting en gang – f.eks. til jul, konfirmationer, fødselsdage eller lignende.

Lave renter

Kliklån kan tilbyde nogle af landets billigste renter for forbrugslån på nettet. Med laveste debitorrente på helt ned til 9,9% er du sikret de bedste muligheder for at finde et billigt og godt kviklån.

Du skal ikke stille økonomisk sikkerhed

Du skal ikke stille sikkerhed, når du låner hos Kliklån. Går du banken, skal du typisk kunne stille sikkerhed i enten bil, bolig eller andre værdier såsom kapital.

Dette er ikke et krav hos Kliklån, og du kan således hurtigt og nemt låne penge til det, du går og drømmer om.

Lynhurtig udbetaling af pengene

Når først du har brugt 5 minutter på at ansøge om lånet og derefter blot en time på at få svar på din ansøgning, så kan du få dine penge udbetalt allerede samme dag eller senest dagen efter.

Selv nogle af de største låneudbydere på nettet i Danmark kan højst præstere en udbetalingstid på to hverdage – her foregår det altså på under 24 timer.

Dette er også en fordel, hvis du har meget akut brug for pengene, og skal have dem ud på din konto i løbet af ingen tid.