Krifa

Med mere end 207.000 kunder fordelt ud over selvstændige og lønmodtagere er Krifa Danmarks 4. største a-kasse og fagforening.

Hver eneste dag hjælper de danskere i og uden for job med at komme frem og videre i arbejdslivet. Med mange års erfaring og en flot score med 4/5 stjerner på Trustpilot er du sikret en kompetent fagforening og a-kasse, som har dine interesser for øje.

Krifas a-kasse, Kristelig A-kasse, er en a-kasse for dig, som enten er lønmodtager eller selvstændig og ønsker at forsikre dig selv mod arbejdsløshed. I a-kassen har Krifa intet mindre end 186.000 tilfredse kunder, som modtager hjælp, karriererådgivning samt udbetaling af efterløn og dagpenge.

Krifas anden instans, Kristelig Fagforening, er en professionel og erfaren fagforening, som hver eneste dag hjælper lønmodtagere og selvstændige ved at føre faglige sager for dem, give råd og vejledning og ikke mindst varetage lønmodtagernes interesse på arbejdsmarkedet og skabe god arbejdslyst. Fagforeningen har over 135.000 kunder.

Læs mere om medlemsskabet hos Krifa

Hvad får jeg af fordele hos a-kassen Krifa?

Når du er kunde hos Krifas a-kasse, Kristelig A-kasse, optjener du først og fremmest dagpenge og opnår muligheden for at få udbetalt disse under ledighed.

Derudover modtager du også hjælp og rådgivning samt adskillige faglige tilbud, som kan hjælpe dig på vej i retningen af nye og spændende job, som passer til dig.

I a-kassen hos Krifa får du følgende fordele:

 • Professionel rådgivning i et letforståeligt sprog, hvor alle kan være med
 • Udbetaling af økonomisk støtte til uddannelse, dagpenge og efterløn
 • Mulighed for at deltage i faglige webinarer, podcasts og arrangementer
 • Specialudviklede redskaber til at fremme din jobsøgning og generelle karriere
 • Udvidet kundesupport med ringetider fra kl. 07:00-22:00 alle hverdage i ugen
 • Mange, nemme intuitive muligheder for selvbetjening via Krifas hjemmeside
 • Mulighed for tilkøb af udvidet lønsikring, som sikrer dig helt op til 80% af din nuværende løn, hvis du går hen og bliver ledig

Herunder ser du en kort gennemgang af Krifas 4 forskellige pakketilbud:

Vælg blandt 4 forskellige Krifa-pakker

Krifa har 4 overordnede medlemspakker, som de tilbyder på deres hjemmeside. Du kan vælge efter behov til f.eks. a-kasse eller fagforening

Pakkerne er som følger:

 1. A-kasse – Som medlem af Krifas a-kasse uden fagforening optjener du retten til at modtage dagpenge, hvis du mister dit job og bliver ledig. Pakken koster 464,om måneden.
 2. Krifa Light – Krifa Light er en pakke til dig, som både ønsker at blive medlem af a-kassen og Krifas fagforening. I denne pakke får du dagpenge ved ledighed plus juridisk bistand gennem fagforeningen. Pakken koster 503,- om måneden.
 3. Krifa Basis – Krifa Basis er den mest populære pakke blandt kunderne, og den indeholder både juridisk rådgivning, professionelle forhandlinger med din arbejdsgiver, sagsføring i retten på dine vegne m.m. Pakken koster 603,- om måneden.
 4. Krifa Plus – Den fjerde pakke er en kombination af a-kasse og udvidet fagforening med yderligere hjælp og vejledning til dig, som mangler en stærk partner på skulderen, når du skal forhandle løn og arbejdsvilkår på arbejdspladsen. Pakken koster 703,- om måneden.

Er du i tvivl om valg af pakke, kan du altid kontakte Krifas kundeservice direkte på mail eller tlf. og få rådgivning, så du kan vælge den pakke, der dækker dine personlige behov.

Læs mere om pakkerne hos Krifa

Hvorfor er Krifa billigere end andre?

Krifa er en af de billigste a-kasser og fagforeninger i Danmark, og det skyldes en simpel, men meget afgørende faktor: Krifa er udelukkende til for dine interesser, og ikke for politikernes skyld. Visse fagforeninger bruger store mængde af medlemskontingenter på at støtte konkret partipolitik og lobbye hos politikerne.

Hos Krifa er du sikker på, at dine kontingentkroner forbliver væk fra partipolitik og udelukkende bruges til at hjælp dig så godt som muligt.