Kvikfinans

Kvikfinans er en dansk låneudbyder, som tilbyder forbrugslån til danskerne direkte på nettet. Du kan låne mellem 3.000 og 75.000 kroner med fuld mulighed for at indfri lånet før tid, hvis du ønsker dette.

I denne guide kommer ind på Kvikfinans’ skarpe fordele, og længere nede kan du læse mere om ÅOP, samt hvordan du lægger et budget.

Lån penge hos Kvikfinans

Dine fordele ved Kvikfinans

Der findes en hel række gode låneudbydere af kviklån og forbrugslån på nettet efterhånden, og mange af dem minder en smule om hinanden.

Som låntager gælder det derfor om at sætte sig ind i forskellene mellem de enkelte udbydere, og du bør derfor kende til fordelene ved disse.

Herunder kan du læse om de klare fordele ved Kvikfinans, samt hvorfor de udmærker sig som en af de bedste udbydere på markedet:

  • Ingen sikkerhedskrav til dig – Normalt vis skal du typisk stille sikkerhed i form af bolig, bil, kapital eller andre værdier, når du låner penge – f.eks. i en bank. Hos Kvikfinans slipper du dog for at skulle pantsætte dig selv fuldstændig, da du ikke behøver at stille økonomisk sikkerhed, når du låner penge.
  • Hurtigt svar – Når du sidder der og har besluttet dig for at låne penge til noget, du går og drømmer om lige nu, så vil du naturligvis gerne have svar på din låneansøgning hurtigst muligt. Her udmærker Kvikfinans sig ved en meget hurtigt sagsbehandling på blot 15 minutter. Du får derfor svar på din ansøgning umiddelbart med det samme, hvor efter du kan glæde dig til at få pengene udbetalt.
  • Ingen indblanding – En anden klar fordel ved at låne penge hos Kvikfinans er, at du slipper for en småirriterende og meget nysgerrig bankrådgiver, som meget gerne vil vide, hvad du mon skal bruge de lånte penge på. Hos Kvikfinans er der ingen, der stiller spørgsmål eller roder i din privatøkonomi – Når du først har fået lov til at låne pengene, bestemmer du fuldstændig selv, hvad du ønsker at bruge dem på.
  • Indfrielse af lån – Hvis du kommer ind i en bedre økonomisk periode under din tilbagebetaling, hvor du pludselig har lidt flere penge til rådighed, så kan du indfri dit lån før tid hos Kvikfinans, hvis du ønsker dette. Det er en rigtig god fordel som låntager, da du dermed slipper for at betale renter og eventuelle gebyrer i længere tid end højst nødvendigt.

Hvad er ÅOP?

ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og det er et tal, som alle danske låneudbydere skal vise tydeligt frem ved deres lånetilbud.

Når du kigger på ÅOP’en for en lån, ser du de samlede omkostninger ved lånet alt inklusive.

Hvad betyder løbetid?

Løbetid er den tid, du bruger på at betale dit lån tilbage. Hvis du har fundet et godt lån med en løbetid på f.eks. 24 måneder, så betyder dette, at du skal betale lånet tilbage til långiver hen over 24 måneder.

Husk at lægge et budget

Inden du optager lån af enhver størrelse, bør du altid lægge et grundigt budget.

Læg en klar plan over din privatøkonomi, så du kan se, om det er realistisk for dig at afdrage på lånet efter faste udgifter såsom husleje, internet og mad er betalt.