LEASY lån

Overvejer du et LEASY lån, er der en række fordele og informationer, du bør have med på vejen først. LEASY er en meget veletableret og respekteret forhandler og finansieringsvirksomhed i Danmark, og de har i mange år haft utrolig mange danske og øvrige nordiske kunder.

LEASY tilbyder endvidere faste lave renter samt muligheden for at indfri lånet gebyrfrit, når det passer dig.

Lån penge hos LEASY

Når du vælger et LEASY lån kan du vælge mellem 3 forskellige typer lån:

  • LEASY Minilån – LEASY Minilån er et lån, som egner sig godt til dig, der mangler penge til ting eller oplevelser til 10.000 kroner eller derunder. Med LEASY Minilån skal du ikke stille nogen økonomisk sikkerhed, og ingen blander sig i, hvad du bruger pengene på. Du kan låne mellem 5.000-10.000 kroner med dette lån.
  • LEASY Lavrentelån – Det næste LEASY lån i sortimentet er det populære Lavrentelån, som tillader dig at låne mellem 5.000-50.000 kroner med en løbetid på op til 72 måneder. Vælger du at ansøge om dette lån, foretager LEASY en kreditvurdering af dig, og de fleste får lov at låne. Skulle du mod forventning ikke blive godkendt til deres Lavrentelån, kan du blive tilbudt et kontantlån (se lige nedenfor).
  • LEASY Kontantlån – Med det tredje og sidste LEASY lån, LEASY Kontantlån, kan du låne mellem 5.000-25.000 kroner med en løbetid på op til 72 måneder. Dette lån er det dyreste af de 3 typer hos LEASY, og du bør som udgangspunkt vælge et LEASY Minilån eller ditto Lavrentelån i stedet for.

Herunder kan du se de primære fordele ved at vælge LEASY lån:

Se de klare fordele ved LEASY lån

Der findes som bekendt mange låneudbydere på nettet efterhånden, og det kan til tider være svært at finde hoved og hale i mængden.

Derfor har vi valgt at samle de bedste og skarpeste fordele ved LEASY som låneudbyder herunder, så du nemt og hurtigt kan vurdere, om deres værdier og kompetencer passer til dig og dine behov:

  • Hurtig afbetaling – Du kan afbetale dine lån på helt ned til 12 måneder.
  • Gratis indfrielse – Med LEASY lån kan du indfri din gæld, når du vil. Har du pludselig penge på kontoen til at kunne skære gælden ned eller helt væk, kan du frit gøre dette uden ekstra gebyrer.
  • 25 års erfaring – LEASY har mere end 25 års erfaring på markedet, og de er derfor kompetente til at rådgive dig inden for privatøkonomi og finansiering, så du undgår ubetalelig gæld.
  • Ingen indblanding – Når du låner penge hos LEASY, slipper du for nysgerrige bankrådgivere, som vil snage i din privatøkonomi. Vælger du f.eks. LEASY Minilån, kan du helt frit bruge pengene på det, du vil, og ingen stiller spørgsmål til dette.

3 vigtige huskeregler, når du låner penge

Som prikken over i’et får du her 3 gode huskeregler, du bør huske på, og som du bør have i baghovedet, når du vælger hvilket lån fra LEASY, du ønsker at ansøge om:

  1. Undersøg altid ÅOP, som er de samlede årlige omkostninger i procent forbundet med dit lån.
  2. Læg altid et budget over din privatøkonomi, så du er sikker på, du har råd til at afdrage på lånet.
  3. Vælg en løbetid, der er så realistisk og billig som mulig for dig. Du kan spare mange penge på dette punkt.