Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sbamarketing.dk/synrgi.dk/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 358
MA a-kasse – A-kassen for højtuddannede

MA a-kasse

MA er en a-kasse for højtuddannede og selvstændige, som ønsker en faglig og juridisk partner i deres arbejdsliv.

Hvad enten du er ledig, i arbejde eller under uddannelse, kan du bruge MA a-kasse til at rådgive og hjælpe dig videre i din karriere.

Hvem er MA a-kasse for?

MA a-kasse henvender sig primært til personer med høje uddannelser og inden for specifikke fagområder.

De tilbyder et fagligt fællesskab og professionel hjælp inden for deres specialområder, nemlig: naturvidenskab, psykologi, humaniora, kommunikation, it, samfundsvidenskab, sundhed og pædagogik.

Alle er som udgangspunkt velkomne hos MA a-kasse, men ovenstående fagområder plus selvstændigt erhvervsdrivende er de områder, hvor du virkelig kan få meget gavn af at være hos MA frem for hos en anden a-kasse.

Fordele ved MA a-kasse

Du får en række stærke fordele som medlem af MA. Blandt konkurrencer og iPads til nye medlemmer, økonomisk sikkerhed ved ledighed og mange andre goder, får du også følgende:

  • Kurser og møder – Deltag i en række givende og spændende kurser og møder inden for netop dit fagområde, og styrk din position på arbejdsmarkedet løbende.
  • Øvrig økonomisk hjælp – Du modtager også efterløn, sygedagpenge, feriepenge og lignende efter behov, når du er medlem hos MA a-kasse.
  • Rådgivning – Benyt dig af de dygtige rådgivere, som kan hjælpe dig med alt fra at skrive et sælgende CV eller målrettet sparring til karrieresamtaler med henblik på at målrette din individuelle jobsøgen.

Gå til MA a-akasse og læs mere

Find dit nye job gennem MA

MA a-kasse gør også utrolig meget for at hjælpe deres medlemmer videre til nye job. Hvad enten det er fra ledighed eller som en overgang fra et job til et andet, så er MA’s dygtige rådgivere og jobkonsulenter altid klar til at yde den nødvendige hjælp og sparring.

Du kan tilmed benytte dig af MA’s egen jobmatch, hvor du kan se alle de nye og spændende stillinger inden for netop dine fagområder. MA slår gratis nye job op, som de modtager fra både uddannelsessteder og virksomheder i både privat såvel som offentligt regi.

Du vil derfor altid kunne følge med i de nyeste og mest spændende jobopslag inden for dit felt, og hvis du søger nye udfordringer eller eventyr, er dette et godt springbræt.

Sammen med din MA-rådgiver kan du komme godt og professionelt i gang med din fremtidige karriere.

Bonus: Vind en iPad som nyt medlem

MA tilbyder også spændende konkurrencer for deres nye medlemmer, hvad enten du er studerende, ledig eller i beskæftigelse.

Alle nye medlemmer deltager således i en månedlig konkurrence om en iPad til en værdi af 4.000 kroner inkl. moms.

Der bliver trukket lod engang om måneden, og hvis du vinder, får du besked direkte i din mailindbakke.

Hvad får jeg økonomisk ud af at være medlem af MA a-kasse?

Når du er medlem af en a-kasse – i dette tilfælde MA -, vil du altid kunne få understøttelse, hvis du f.eks. bliver ledig eller skal på efterløn.

A-kassen står for udbetaling af bl.a. barselsdagpenge, sygedagpenge, dagpenge og efterløn.

Du er med andre ord økonomisk sikret på alle leder og kanter, når du melder dig ind i MA a-kasse, og du behøver ikke at gå og frygte for eventuel ledighed i samme grad, som hvis du ikke var arbejdsløshedssikret i a-kassen.

A-kasse for selvstændige

Er du selvstændig, kan du stadig melde dig ind i en a-kasse. For at modtage dagpenge, må din virksomhed dog ikke længere være aktiv. Hvis du skal på dagpenge, får du tre ugers karantæne, eller en enkelt uge, hvis der er tale om en konkurs.

Når det så er sagt, kan du løbende gøre brug af de mange kurser og rådgivere hos MA, som dagligt hjælper tusinder af selvstændigt erhvervsdrivende med gode råd, sparring og løbende vejledning inden for specielle fagområder.