Robotlån

Robotlån er en af de nyeste og mest populære låneudbydere på markedet. Robotlån samarbejder med Ekspres Bank A/S, hvilket er din garanti for en stabil og sikker låneudbyder.

Hos Robotlån kan du låne helt ned fra 3.000 kroner og op til 75.000 kroner. Det giver gode muligheder – både til dig, som blot går og drømmer om en ny computer eller en lille afbudsrejse, men det åbner også op for drømmene for dig, som har større planer – måske en ombygning i hjemmet eller lignende.

I denne guide kommer vi nærmere ind på fordelene ved at tage dit ekspreslån hos Robotlån, hvilke krav de stiller, og så kigger vi på, hvad RKI og ÅOP betyder.

Lån penge hos Robotlån

Nem og sikker ansøgning med Nem-ID

Når du ansøger om et lån hos Robotlån, foregår det med underskrift med dit Nem-ID. Dette sikrer, at ansøgningen foregår sikkert og trygt for begge parter.

Derudover gør det processen meget hurtigere, end hvis du skulle ansøge manuelt og skriftligt. Her foregår det elektronisk via Nem-ID, og lige så snart din ansøgning er behandlet, får du lynhurtigt svar inden for 15 minutter.

Du kan også vælge at printe låneaftalen ud og ansøge manuelt ved at sende den til Robotlån, hvis du foretrækker denne tilgang.

Indfri gælden, når du vil

En stor fordel hos Robotlån er, at du kan opsige dit lån og indfri gælden, præcis når det passer dig. Hos nogle låneudbydere er du enten tvunget til at afdrage på dit lån i hele lånets oprindelige løbetid, eller også skal du betale en høj pris for at opsige lånet.

Hvis du undervejs i din tilbagebetalingstid står i en situation, hvor du har flere penge mellem hænderne, og du gerne vil opsige lånet, kan du altså kvit og frit gøre dette på ethvert tidspunkt.

Krav for at låne hos Robotlån

Robotlån stiller ganske få krav til dig som låntager, når du ønsker at låne penge hos dem. De stiller ikke krav om, at du stiller økonomisk sikkerhed, når du låner penge.

De få krav er følgende:

  • Du skal være myndig og dermed fyldt 18 år
  • Din indkomst skal være mindst 150.000 årligt
  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret
  • Du skal have fast arbejde

Hvad er ÅOP?

ÅOP betyder årlige omkostninger i procent, og det er summen af alle tænkelige omkostninger, du får i forbindelse med lånet.

Det kan både være oprettelsesgebyrer, administrationsgebyrer, renter og eventuelle afgifter på lånet.

Låneudbyder skal altid vise ÅOP og stille et låneeksempel til rådighed, så du nemt og hurtigt kan gennemskue den egentlige pris for lånet.

Hvad er RKI?

RKI er Ribers Kredit Information, som i dag hører under Experian. RKI er et register over skyldnere, som er eller har været dårlige til at tilbagebetale deres gæld.

Robotlån låner ikke ud til dig, hvis du står registreret i RKI. Så hvis du er registreret deri, gælder det om at komme ud først – dette gør du lettest ved at få betalt af på din restgæld eller ved at indgå nye aftaler med dine kreditorer.