Annonce

3 DIY haveprojekter for hele familien

gynge

Der er få ting i livet der er lige så skønne, som at tilbringe tid sammen med familien.

Uanset om du har en lille familie, eller en stor larmende børneflok, syntes du med garanti at den tid du tilbringer sammen med familien, er den bedst tilbragte tid i dit liv.

Men det kan nogle gange være svært at finde på noget at lave for hele familien, specielt hvis børn eller forældre har forskellige interesser.

Derfor vil vi i denne artikel fejrer familiesamværet ved at præsenterer 3 spændende (og nemme) DIY-projekter for dig og hele familien som i kan nyde sammen.

Gyngestativ

Det klassiske gyngestativ er en sikker vinder når det gælder familie DIY-projekter, og vil ikke blot give familien noget at samles om, men vil give de yngste timevis af sjov og ballade langt ude i fremtiden.

Vi foreslår naturligvis ikke at du starter fra bunden og selv bygger et gyngestativ, hvis dette forekommer som et lidt for stort projekt, men at købe og samle det perfekte gyngestativ i fællesskab, giver både dig og børnene et weekendprojekt der kan fejres sammen, når stativet endelig står samlet.

Med et gyngestativ kan de yngste i familien bruge mange timer i legens univers under åben himmel, og der er intet der hindre dig i også at snuppe en tur på gyngerne: Man bliver aldrig for gammel til at lege!

Få evt. mere inspiration på denne side.

Børne-have

Forestil dig dette: Dig og børnene sidder i haven på et lille tæppe og nyder en picnic.

Med et smil på læben plukker børnene solvarme tomater fra de højt knejsende tomatplanter, mens de med et glimt i øje diskuterer, vis tomatplante der giver de bedste tomater.

Under sommersolen nyder i synet af jeres lille smukke have, der har lært dine børn alt om fra-jord-til-bord. Her har dig og familien sammen plantet et hav af lækre og flotte grøntsager, urter og salater.

At lade børnene planlægge og bygge deres egen have er ikke blot et godt familieprojekt, det kan lære hele familien en masse om planter, såning og hvordan grøntsager dyrkes.

Lad de første grøntsager spirer i børnenes værelser, og lad dem selv vælge hvad de gerne vil så i deres afdeling af grøntsagshaven.

Fuglekager til vintertiden

Det er let at lave sine egne fuglefoder-kager til de sultne fugle, og det giver familien lejlighed til at have det sjovt i køkkenet om vinteren, hvor det er for koldt til at lege udenfor.

Børnene vil elsker at lave dem, og fuglene vil uden tvivl elske at spise dem.

Opskriften er simpel: 1 kilo palmin, 1 kilo fuglefrø, kerner og evt. brødkrummer, lidt snor (gerne hamp) og nogle småkageforme der kan tåle høje temperaturer.

Smelt palminen i en gryde, og bland frø og kerner i.

Læg snoren i midten af småkageformene så et stykke stikker udenfor, og hæld blandingen i de forme de yngste bedst kan lide – en lille stjerne, et hjerte eller måske endda en julemand?

Sæt formene i køleskabet i 3 timer og voila – dine børn har deres egne fuglefoder-kager de kan hænge ud foran deres vindue.

Skriv en kommentar