Værktøj

3 gode grunde til at købe en slagboremaskine

Er du i tvivl om du bør købe dig en slagboremaskine? Hvis ja, så har du god grund til at læse med her. I denne artikel ser vi nemlig nærmere på, hvorfor det er en god ide at opgradere din værktøjsbeholdning med en slagboremaskine.

Perfekt til boring i beton

Som du nok allerede ved, så er slagboremaskinen det perfekte værktøj, når der skal bores i beton – og hvornår skal der så det? Det skal der for eksempel ved:

  • Ophængning af billeder
  • Montering af holder til fjernsynet/fladskærmen
  • Boring af huller til knagerækker og lignende

Slagboremaskinen er for mange et meget uundværligt værktøj, da den er så funktionel og kraftfuld som den er. 

Langt de fleste slagboremaskiner kan også bruges som skruemaskine

En af de helt store fordele ved de nye slagboremaskiner på markedet er, at de typisk også kan fungere som en almindelig skruemaskine. Det er nemlig muligt at tilkøbe forskellige bits, der også kan fungere som skruemaskine. På den måde behøver du ikke at købe en slagboremaskine OG en almindelig skruemaskine – og det vil andet lige spare dig for en del penge.

Du bliver uden tvivl meget glad for din slagboremaskine

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at du meget hurtigt vil blive glad for din slagboremaskine. Der er tale om et kraftfuldt stykke værktøj, der uden problemer kan bore i beton, hvilket er yderst tilfredsstillende, når der for eksempel skal hænges billeder op og lignende.

Slagboremaskine pris: Hvad koster boremaskinen?

slagboremaskine fra boschSlagboremaskinen koster faktisk ikke alverden i forhold til, hvor stor en nytteværdi du får ud af den. Dog skal du passe på med at betale for lidt for din boremaskine, da det typisk vidner om en for dårlig kvalitet og en kort levetid.

Det er en god ide at gå efter en lidt mere kendt producent, når du køber slagboremaskine – for eksempel BOSCH. Lige nu kan du hos 10-4.dk for eksempel købe BOSCH 230V slagboremaskine til kun 899 kr.

Yderligere information om BOSCH PBH 2100 RE

Hvis du er på jagt efter en ny slagboremaskine, kan du med fordel se nærmere på BOSCH PBH 2100 RE. Denne model er nemlig en af de mest populære på markedet.

Den er yderst effektiv til boring i beton og murværk. Derudover er den udstyret med både mejsle, bore og skrue-funktion, hvilket giver dig en masse muligheder. Ydelsen er på hele 550W, og den har en slagkraft på 1,7 J – hvilket er i den høje ende.

Se (tysk) test af boremaskinen

En anden stor fordel ved denne BOSCH slagboremaskine er, at den er lavet i et meget kompakt og ergonomisk design, hvilket betyder, at den er uhyre komfortabel at arbejde med. Det bør i øvrigt nævnes, at den kun vejer 2,2 kg – hvilket også er med til at gøre den nemmere og mere behagelig at bruge.

  • Effekt: 550 W
  • Slagstyrke: 1,7 J
  • Vægt: 2,2 kg
  • BOSCH electronic
  • Softgrip

Læs flere specifikationer her

Skriv en kommentar