Ude

Altan priser – Hvad koster en altan?

stålaltan priser

Hvad koster en altan? Dét spørgsmål giver vi dig svaret på her på siden. Altan priser kan variere uhyre meget, hvorfor det naturligvis kan være svært for dig at finde ud af, hvad det helt præcis skal koste dig at købe og få monteret en altan. Læs med her og få en god ide om, hvad altan priserne ligger på i dagens Danmark. 


Anbefaling: Få gratis tilbud på din nye altan

Hvis du vil have en så præcis pris som muligt på en ny altan, vil vi anbefale dig at indhente tre gratis og uforpligtende altantilbud via 3byggetilbud.dk.

Ved at indhente tilbud og priser på en ny altan via 3byggetilbud.dk, kan du hurtigt og nemt finde ud af, hvad det helt præcist kommer til at koste dig i kroner og øre. På den måde har du nemmere ved at planlægge dit altanprojekt rent økonomisk – og ikke mindst: Chancen for at få en usædvanlig god altan pris er større ved at benytte 3byggetilbud.dk.

Indhent 3 gratis tilbud på en altan på 3byggetilbud.dk


Dét koster en altan på 1,5 x 3 meter inkl. montering

Hvis du vil have en såkaldt ”standardaltan” på 1,5 x 3 meter med en dertilhørende 2-fags dør, så skal du forvente en pris mellem 100.000 kr. og 130.000 kr. inkl. moms. I denne prisklasse kan du forvente, at diverse udgifter herunder sagsbehandling i kommunen, projektering og levering også er dækket.

Jo flere altaner, jo billigere pris

Hvis der er tale om et større altanprojekt til en ejendom med flere boliger, kan du forvente en bedre pris på opførelsen af din altan. Er derimod tale om en enkelt altan, der skal opføres og monteres, så er prisen i den dyrere ende.

Tilvalg gør din altan dyrere

Der findes et væld af tilvalgsmuligheder, når du skal vælge en ny altan. Du kan for eksempel få lakeret rækværk, træhåndliste osv. Alt sammen noget, der er med til at gøre prisen for altanen dyrere. Dog kan tilvalgene være så attraktive, at de er svære at sige nej til. Især hvis du gerne vil have en altan, der er og fremstår så kvalitetsfyldt som muligt.

Materialevalg påvirker også prisen

Dit valg af materialer påvirker selvfølgelig også prisen. Hvis du gerne vil have en billig altan, skal du vælge aluminium som materialet. Ønsker du derimod en høj kvalitet – koste hvad det vil – er stål det oplagte valg af materiale.

Ej at forglemme: Størrelsen

Altanens pris afhænger selvfølgelig også af størrelsen. Jo mindre altan, jo billigere er den – typisk. Derudover kan altaner i højden være dyrere, fordi der stilles større krav til ophængning, sikkerhed og lignende.

Få 3 gratis tilbud på ny altan

Derfor anbefaler vi 3byggetilbud.dk til indhentning af altan tilbud

Undrer du dig over, at vi anbefaler 3byggetilbud.dk? Vi anbefaler Danmarks største formidler af byggeopgavere af helt særlige grunde:

Det er gratis og uforpligtende

For det første er det gratis og uforpligtende at bruge 3byggetilbud.dk. Det vil sige, at du ikke skal have penge op af lommen for at få gode tilbud på altanpriser. Derudover er det uforpligtende. Det vil sige, at du ikke binder dig til noget som helst ved at få tre altantilbud.

Læs mere om altan regler i København her

Det tager 5 minutter

Hvis du selv skal ringe rundt og indhente tilbud, så tager det hurtigt en time. Med 3byggetilbud.dk kan du få tre tilbud på altan priser ved at bruge fem minutter på at udfylde tilbudsformularen. Hurtigere bliver det vidst ikke. 

Du får bedre altan priser

En tredje fordel ved 3byggetilbud.dk er, at du øger sandsynligheden for at få bedre altan priser. Hvis du selv skal indhente tilbud, så har du typisk svært ved at forhandle særligt meget om priserne.

Ved at bruge 3byggetilbud.dk får du de tre altanfirmaer til indbyrdes at kæmpe om dig som kunde. Det betyder i langt de fleste tilfælde, at altanfirmaerne er nødsaget til at presse prisen i bund. Ellers vælger du dem ganske enkelt ikke.

Fordelene ved at indhente altan tilbud online

Herunder kan du visuelt se fordelene ved at indhente altan tilbud online.

Få de bedste altan priser på 3byggetilbud.dk

Skriv en kommentar