Ude

Anlæg af terrasse pris

anlæg af terrasse

Hvis du går med drømmen om at få anlagt ny terrasse, så er der mange fordele ved at bruge en professionel fagmand i stedet for at gøre det selv.

Selvom terrassen er en af de dele af byggearbejdet i et hjem, som er nemmere at ordne end andre, så kan der hurtigt opstå en hel del udfordringer, hvis du kaster dig ud i opgaven på egen hånd.

Dels kan det tage utrolig lang tid fra andre ting, som du ellers kunne bruge tiden på, og dels kan du nemt komme til at anlægge terrassen ujævnt, forkert eller glemme diverse detaljer såsom brug af korrekt sand mellem fliserne.

I denne guide hjælper vi dig dermed til at finde den bedste pris på anlæg af terrasse, og vi viser dig, hvordan du nemt, hurtigt og gratis kan indhente tilbud på din opgave.

Vi begynder dog et lidt andet sted og ser nærmere på nogle priseksempler på anlæg af terrasse.

Få 3 gratis tilbud på anlæg af terrasse

Hvad koster anlæg af terrasse?

Det er umuligt at give et entydigt svar på, hvad det koster at få anlagt ny terrasse, da prisen afhænger af mange faktorer såsom materiale, tid og valg af leverandør.

Vi har dog samlet et par priseksempler herunder, så du kan danne dig et billede af prislejet:

  • Holmegårdssten – Du får anlagt en helt ny fliseterrasse med holmegårdssten. Du skal have anlagt 30 m2, og du vil desuden gerne have brolæggeren til at fjerne den eksisterende belægning. Overslagsprisen på denne type opgave ligger på ca. 30.100,00 kr. inkl. moms.
  • Holmegårdssten – Du får igen anlagt en helt ny fliseterrasse med holmegårdssten. Du skal have anlagt 30 m2, men denne gang fjerner du selv belægningen, så brolæggeren kan gå direkte i gang med at anlægge terrassen. Overslagsprisen på denne type opgave ligger på ca. 18.700,00 kr. inkl. moms.
  • Træterrasse – Denne gang får du anlagt en træterrasse i brasiliansk teaktræ af sorten Cumaru. Du får igen anlagt 30 m2, og du vil gerne have håndværkeren til at fjerne den eksisterende belægning for dig. Overslagsprisen på denne type opgave ligger på ca. 53.400,00 kr. inkl. moms.

Som du kan se af priseksemplerne ovenfor, så kan du spare mange penge på at fjerne den eksisterende belægning selv. Jo mere af arbejdet, du selv kan udføre, desto mindre bliver din håndværkerregning også.

Hvordan får jeg den bedste pris på anlæggelse af terrasse?

Når du har fundet ud af, hvilken slags terrasse du ønsker at få anlagt, så er det tid til at indhente priser og dermed få den bedste anlæg af terrasse pris.

For at gøre dette bedst muligt, bør du sende din opgave i udbud blandt forskellige firmaer, så disse konkurrerer internt på pris og kvalitet for at overbevise dig. Dermed presses prisen nedad, mens kvaliteten bevares oppe, hvor den hører til.

Du kan bruge en online tilbudstjeneste til dette arbejde, og den mest populære i Danmark hedder 3byggetilbud.dk.

Du anvender 3byggetilbud.dk således:

  1. Besøg hjemmesiden 3byggetilbud.dk
  2. Udfyld de nødvendige felter, og beskriv din opgave så godt, du kan – type af terrasse, materiale, antal m2 lign.
  3. Send opgaven ind, og afvent dine 3 gratis og uforpligtende tilbud, som du helt frit kan vælge imellem

Du kan også afslå alle tre tilbud, og du har ikke brugt en eneste krone, da de som bekendt er gratis og uforpligtende.

Skriv en kommentar