Værktøj

Arbejdsplatform pris – Find gode tilbud online

arbejdsplatform pris
På jagt efter gode tilbud på arbejdsplatforme? Se stort udvalg hos Stigefabrikken.dk
I denne artikel kan du blive meget klogere på diverse arbejdsplatforme og hvad der helt konkret kendetegner dem. Her kan du finde alt hvad der er værd at vide om arbejdsplatforme, så du har det bedste udgangspunkt, inden du gør dit endelige køb.

Ydermere vil vi i denne artikel komme med en eksakt pris på hvad en arbejdsplatform kan koste. I den forbindelse har vi undersøgt markedet og fundet frem til tre forskellige modeller fra anerkendte producenter.

Hvad er en arbejdsplatform?

En arbejdsplatform giver dig mulighed for at kunne arbejde på tværs af større områder. Med en arbejdsplatform får du et stabilt fundament til arbejdsopgaven. En platform er praktisk, da den kan justeres til forskellige højder alt efter dit behov.

Forskellen på en arbejdsplatform og de traditionelle platforme er sikkerheden. En arbejdsplatform giver en unik sikkerhed og selvom den kan justeres til forskellige højder, så går den ikke på kompromis med sikkerheden og stabiliteten.

En arbejdsplaform er i øvrigt lavet i robuste materialer. Normalt er den støbt i kvalitetsfyldt aluminium, der er beregnet til hårdt slid. Aluminium er et let materiale som gør, at arbejdsplatformen er let at bære rundt på modsat andre tunge jernplatforme.

Derudover har du mulighed for at købe en model med integrerede hjul, så du kan anvende den til ethvert formål.

De fleste arbejdsplatforme kan sammenfoldes, så de er nemme at transportere.

En arbejdsplatform er bygget på et fundament af høj sikkerhed og kvalitet. Det er tydeligt, at disse to faktorer er i fokus, da de benyttes i vid udstrækning til renoveringsopgaver og nybyggeri, hvor de udgør en stor del af arbejdsmiljøet – derfor stilles der ekstra store krav til sikkerheden. Arbejdsplatforme skaber en korrekt arbejdsstilling som dækker arbejdshøjder fra 2 meter til 150 meter.

Telesteps Teleskopisk Platform

telesteps teleskopisk platformDenne arbejdsplatform giver dig de bedste forudsætninger til at arbejde på tværs på større områder. Du får her en platform med en højde på 88 cm og en vægt på 16,5 kg. Den er super nem at samle og sætte op. Derudover kan du justere den til tre forskellige niveauer, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse den til hvilken som helst opgave.

Ydermere er den lavet i lette materialer baseret på kvalitetsfyldt aluminium som gør, at arbejdsplatformen har en lang levetid og er slidstærk. Med en Telestep Teleskopisk Platform er der desuden indbygget håndtag som bevirker, at du nemt kan transportere den.

Er du interesseret i en arbejdsplatform som er EN131 certificeret? Så kan denne Telesteps Teleskopisk Platform klart anbefales. EN131 certificeringen betyder, at den er godkendt og overholder alle sikkerhedsregler.

Zarges Z600 Mobil Arbejdsplatform

zarges mobil arbejdsplatformMed denne smarte model får du en mobil platform at arbejde på. Den er yderst fleksibel og giver dig en bred vifte af muligheder. Denne Zarges Z600 kan indstilles i flere forskellige højder samtidig med, at den er nem at flytte rundt på.

Med en Zarges Z600 arbejdsplatform får du hurtig og nem adgang til platformen via trappen. Derudover er der et centralt bremsesystem integreret som giver dig den ultimative sikkerhed, når du arbejder. Zarges Z600 har et mål på: 186,5 x 60 cm og komplementære platformshøjder på 42, 72 og 99 cm. Derudover har den et transportmål på 75x193x75 cm.

Denne mobile arbejdsplatform ligger i den dyre ende, men giver dig en masse værdi for pengene.

Zarges Teleskop Stillads

zarges teleskop stilladsDette smarte Zarges Teleskop stillads er skræddersyet til de krævende montageopgaver, hvad enten det er med henblik på skoler, hoteller mm. Derfor får du også med denne arbejdsplatform en helt ekstraordinær sikkerhed, da den ikke kan opstilles uden medfølgende gelænder.

Zarges Teleskop er lavet i aluminium og kan indstilles til 7 forskellige arbejdshøjder som strækker sig fra 2,3 meter til 4 meter. Stilladset er fleksibelt hvilket bevirker, at du kan opstille det på mindre end 3 minutter. Du kan med fordel stille arbejdsplatformen på ujævne underlag for at give en større stabilitet og sikkerhed.

Zarges Teleskop er ligesom ovenstående arbejdsplatforme også EN131 certificeret og dermed godkendt efter europæisk lovgivning.

Er du i tvivl om, hvilken arbejdsplatform du skal vælge? Så anbefaler vi altid, at du søger professionel rådgivning. På den måde er du sikker på, at du finder den rette arbejdsplatform som passer til dit behov og budget.

Zarges er en meget populær producent af arbejdsplatforme

Hvilke fordele får du med en arbejdsplatform?

Når du køber en arbejdsplatform, er du sikret en ultimativ sikkerhed på arbejdspladsen. De forskellige platforme kan indstilles til forskellige arbejdshøjder. Derudover giver de stabilitet på selv de mest ujævne underlag.

En arbejdsplatform er den perfekte afløser til det traditionelle og usikre stillads. De mobile arbejdsplatforme giver byggevirksomheder og privatpersoner stor fleksibilitet samt et sundt arbejdsmiljø med en langt større sikkerhed.

De mobile arbejdsplatforme har åbenlyse fordele som gør, at de kan anvendes i al slags vejr samt har de kapacitet til at flere kan arbejde samtidig. De mobile arbejdsplatforme skåner også de arbejdende med de indbyggede konsoller som kan tilpasses til forskellige fremspring i facaden. Det er netop disse konsoller som gør, at tunge løft eller generelt belastende arbejdshøjder kan undgås.

Slutteligt giver en funktionel arbejdsplatform også en optimering af produktionstiden og er generelt en innovativ løsning som giver et effektivt og sikkert arbejdsmiljø.

Hvad ved vi?

  • En arbejdsplatform giver den optimale sikkerhed på arbejdspladsen
  • En arbejdsplatform giver en høj fleksibilitet og funktionalitet
  • Den kan justeres til forskellige højder
  • Lavet i robuste materialer som samtidig er lette – arbejdsplatformen er nem at transportere
  • Dækker arbejdshøjder fra 2 meter til 150 meter

Skriv en kommentar