Landbrug

ATV redskaber

atv redskaber

En ATV er en af de bedste bekendtskaber, du kan gøre dig, når du arbejder med landbrug eller lignende. Men hvad med ekstra udstyr og relevante ATV redskaber?

Der findes en hel del smarte og funktionelle redskaber, du med fordel kan anvende sammen med din ATV, når du er på farten og arbejder.

I denne guide ser vi nærmere på en række udvalgte modeller af ATV redskaber fra P-Lindberg.dk, som er en af de førende forhandlere af både ATV-maskiner og nyttigt tilbehør i Danmark. Handler du via P-Lindberg.dk, har du altid adgang til deres værksted, reservedele og andre nødvendige elementer til en optimal ATV-oplevelse.


Anhænger

Første bud på listen over ATV redskaber er denne praktiske og solide anhænger. Anhængeren er udført i et simpelt, men funktionelt design, den har fire 16 tommer profilerede luftgummihjul samt en stålaksel, som sikrer fleksibel og stabil transport.

Du kan åbne bagklappen på anhængeren, hvormed af- og pålæsning af materialer og gods foregår nemt og uden komplicerede løft. Anhængeren kan klare transport af gods på op til 907 kg, og den monteres nemt på din ATV via naglekobling.

Se pris

Brakpudser og plæneklipper

Har du behov for en kombineret brakpudser og plæneklipper til din ATV, så er denne stærke og solide model et godt valg. Denne brakpudser og plæneklipper kan både bruges i åbent og snævert terræn, og den solide konstruktion sikrer, at du kan trække den med dig selv på uvejsomme strækninger.

Modellen er med kugletræk, den passer til alle ATV-maskiner, og så er den udstyret med bagudkast og el-start for nem betjening.

Se pris

Brakpudser og slagleklipper

Hvis det ikke så meget er plæneklipperen, du mangler, men derimod har behov for en kombineret brakpudser og slagleklipper, så er her et godt bud.

Modellen er lavet i et funktionelt design, der giver dig mange indstillingsmuligheder. Hjulene kan flyttes bagpå, hvormed maskinen bliver smallere. Derudover kan både højde og medfølgende trækstang justeres til at passe til den enkelte situation. Slagleklipperen er udstyret med el-starter.

Se pris

Gårdrive

Vi bevæger os over i den mindre elektriske afdeling, hvor vi finder denne effektive gårdrive, som hurtigt kan blive en favorit i din samling af ATV redskaber, når du bor og arbejder på en gård.

Gårdriven er udstyret med 15 stk. tænder, der nemt kan udskiftes efter behov. Der er ligeledes monteret en rustfri dørkplade for vægtforøgelse samt en trinløs højdejustering for højere funktionalitet.

Se pris

Havetromle

Mangler du en solid og effektiv havetromle til din ATV, så er her et godt bud. Havetromlen har et tankindhold på hele 120 liter, og de kraftige hjullejer sikrer stabil brug af tromlen samt lang levetid.

På tromlen er der monteret en 1″ påfyldningsstuds med gevind, der giver dig nemmere adgang til påfyldning med en vandslange. Du kan endvidere montere anhængergreb på tromlen ved at bore huller til grebets bolte.

Husk at være opmærksom på, at din havetromle skal tømmes for vand om vinteren, så du undgår eventuelle frostskader.

Se pris

Mosfjerner

Når du klipper græsset med din ATV, kan det være en fordel at få fjernet mosset på plænen i samme ombæring. Med denne mosfjerner til din ATV kan du nemt og effektivt fjerne mos uden brug af kemikalier.

Maskinen er udstyret med knive i hårdmetal, som fjerner mos og vertikalskærer på samme tid. Mosfjerneren bliver leveret til dig med medfølgende transporthjul, og du kan endvidere montere opsamler og kuglekobling til maskinen.

Du får adgang til en nem løsning, der give din plæne luft, lys, vand og de nødvendige næringsstoffer, når du fjerner mos med din ATV.

Se pris

Centrifugalspreder

Har du behov for en solid hjælper til gødning, salt, sand, sneglegift og lignende, så er denne centrifugalspreder oplagt og kan nemt monteres på din ATV.

Centrifugalsprederen er bygget i kraftigt og stabilt design med stor kapacitet. Maskinen er udstyret med 12,5” luftgummihjul, som sikrer stabilitet og mobilitet i dit arbejde. Den har nem justering af gødningsmængde samt en justerbar spredningsmængde på 2-6 meter.

Se pris

Minigraver

Vi runder listen over ATV redskaber af med denne funktionelle minigraver, som nemt kan transporteres rundt i dit arbejde ved en tilkobling af din ATV via en standard 50 mm kuglekobling.

Minigraveren har en 25 cm skovl, en 120 graders svingbar arm samt en 9 HK 4-takts benzinmotor med hydraulikpumpe.

Se pris

Skriv en kommentar