Værktøj

Bacho værktøjssvogn – Med 5, 6 eller 7 skuffer

bahco

Er du træt af, at alt dit værktøj ligger og flyder rundt omkring? Har du svært ved at finde lige præcis dén skruetrækker- eller nøgle som du har brug for? Vil du gerne have et mere nydeligt og struktureret værksted?

I så fald kan du drage stor nytte af en Bahco værktøjsvogn. Bahco er en producent, der laver ganske solide og robuste værktøjsvogne. Vognene henvender sig især til dig, der gerne vil have 100% styr på dit værktøj. Herunder ser vi nærmere på de tre værktøjsvogne med henholdsvis 5, 6 og 7 skuffer.

Bacho værktøjsvogn 5 skufferEn Bahco værktøjsvogn med 5 skuffer passer perfekt til dig, der ikke har verdens største lager af værktøj, men stadig har brug for godt med plads. Vognen besidder en stor volume og lastekapacitet. Derudover er konstruktionen forstærket omkring låsen, hvilket gør den meget svær at bryde op. Vognen er også udstyret med hjul som gør den meget nem at flytte rundt på.

bacho værkstedsvogn 6 skufferBahco værktøjsvognen med 6 skuffer er oplagt at købe, hvis du har forholdsvis meget værktøj til opbevaring. De seks skuffer er udstyret med glideskinner med kuglelejer, hvilket gør dem til en sand fornøjelse at benytte sig af. Vognen er også udstyret med to fastmonterende hjul samt to drejelige hjul med bremse. Click systemet sikrer dig ydermere en korrekt lukning af dine skuffer.

bacho værktøjsvogn med 7 skufferVærktøjsvognen med 7 skuffer fra Bahco er et oplagt valg, hvis du gerne vil være sikker på at have opbevaringsplads nok. Den store Bahco vogn besidder samme egenskaber som ovenstående modeller. Den er blot større og har mere lastekapacitet. Derudover bør det nævnes, at dobbeltrammen sørger for, skuffer og glideskinner fungerer optimalt – på trods af en beskadiget ramme.

Derfor skal du vælge en Bacho værktøjsvogn

Bahco garanterer dig en solid og robust vogn

Hvis du er på jagt efter en værkstedsvogn, der kan tåle at blive brugt med stort B, så er det en Bahco du skal vælge. Bahco vogne er nemlig solide og robuste og generelt meget svære at ødelægge.

Få styr på dit værktøj

Hvis du mangler struktur og orden på dit værktøj, så er Bahco også et ideelt valg. Vognene er nemlig inddelt i store og praktiske skuffer, hvor du kan sortere værktøjet efter type og brug. 

Nem at flytte rundt med

Derudover er Bahco vognene meget nemme at flytte rundt med takket være de meget gode hjul. Hjulene sørger for, at du hurtigt og nemt kan flytte værkstedsvognen fra A til B uden, at du behøver at belaste dig selv.

Skriv en kommentar