Ude

Belægning af indkørsel

belægning af indkørsel pris
Få 3 gratis tilbud på belægning af indkørsel på 3byggetilbud.dk
Belægning af indkørsel er noget, som alle boligejere kan få brug for før eller siden. Det kan være i sammenhæng med nyopførelse af et hus, det kan skyldes, at den nuværende belægning er blevet for slidt og gammel, eller det kan blot være fordi, du ønsker dig et andet look eller materialekvalitet i din indkørsel.

Uanset hvad årsagen er, så er det vigtigt med en fornuftig pris på din belægning af indkørsel. Prisen kan nemlig svinge en hel del fra firma til firma, og det er absolut ikke ligegyldigt, hvilken leverandør du vælger til at klare opgaven.

I denne guide ser vi nærmere på, hvordan du sørger for at skaffe de bedste priser på opgaven, hvordan du sender opgaven i udbud gratis og uforpligtende, samt hvad det i det hele taget koster at anlægge ny indkørsel.

Vi begynder et væsentligt sted og kigger nærmere på, hvordan du får de skarpeste tilbud:

Sådan får du den bedste pris på belægning af indkørsel

Nøgleordet for lave priser er konkurrence. Du skal sørge for at skabe konkurrence blandt leverandørerne, da dette vil medføre en reducering i prisen, som kommer dig til gode som forbruger og boligejer.

Men for at opnå denne konkurrence ved at sætte din opgave i udbud, så skal du først have adgang til en række kvalificerede brolæggere eller andre leverandører, som kan klare opgaven for dig.

Arbejdet med at finde frem til disse firmaer kan være meget tidskrævende, men heldigvis kan du bruge et gratis alternativt – nemlig tilbudstjenester på nettet.

En online tilbudstjeneste er en tredjepart, der sørger for at sende din opgave i udbud blandt en række kvalificerede håndværkere og dermed indhente tilbud, som de sender til dig.

Den største på markedet i Danmark hedder 3byggetilbud.dk, og hos dem kan du ganske gratis og uforpligtende bruge deres service til at indhente op til 3 tilbud på din belægning af indkørsel.

Det foregår således:

Indhent tilbud på belægning af indkørsel og spar penge

Alle kan bruge 3byggetilbud.dk til at indhente tilbud og dermed spare penge på byggeopgaverne. Det er nemt, hurtigt og intuitivt at bruge deres hjemmeside.

Du bruger 3byggetilbud.dk til at få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud på belægning af indkørsel således:

  1. Klik ind på hjemmesiden via linket her
  2. Udfyld opgaveformularen med en detaljeret beskrivelse af det arbejde, du ønsker at få udført
  3. Nævn gerne, hvor mange kvadratmeter, det drejer sig om, hvilken type belægning du ønsker, hvorvidt håndværkeren skal stå for at fjerne nuværende belægning eller ej, samt lignende nyttige informationer
  4. Send opgaven ind, og afvent modtagelsen af dine 3 gratis og uforpligtende tilbud

Du kan helt frit vælge blandt de tilbud, du modtager, og hvis du ønsker at afslå alle tilbuddene, så kan du frit gøre dette uden forpligtelser.

Få 3 gratis tilbud på belægning af indkørsel

Inspiration til belægning af indkørsel

Hvad koster belægning af indkørsel?

Det er meget svært at give et nøjagtigt svar på dette spørgsmål, da prisen afhænger af en række variable. Vi har dog samlet nogle priseksempler til dig herunder, så du kan få en fornemmelse af, hvilket prisleje vi befinder os i.

Vær opmærksom på, at forhold såsom materialetype, antal kvadratmeter og belægningsteknik har indflydelse på prisen.

Herunder ser du 3 forskellige priseksempler på belægning af indkørsel:

  • 15 meter lang indkørsel, som er 3 meter bred. Indkørslen laves med holmegårdsfliser, og du vil have håndværkeren til at fjerne den nuværende belægning – Overslagspris: 37.819,50 kr. inkl. moms.
  • 15 meter lang indkørsel, som er 3 meter bred. Indkørslen laves med holmegårdsfliser, og du står selv for at fjerne den nuværende belægning – Overslagspris: 26.651,06 kr. inkl. moms.
  • 15 meter lang indkørsel, som er 3 meter bred. Indkørslen laves denne gang med grus og småsten såsom perlesten og granitskærver, og du vil have håndværkeren til at fjerne den nuværende belægning – Overslagspris: 32.235,88 kr. inkl. moms.

Skriv en kommentar