Ude

Beton kantsten til haven

beton kantsten til haven

Beton kantsten til haven har vundet mere og mere indpas på de danske matrikler de senere år. Havekantsten kan bl.a. anvendes til at afgrænse blomsterbede og græsplæner eller som støtte til andre fliser ved fx terrasse eller havegange.

Beton kantsten til haven har dermed først og fremmest den fordel, at de kan anvendes til en række forskellige projekter i haven. Dernæst ser de ganske elegante ud og står godt til enhver moderne, nordisk have. Bruger du kantstenene til at afgrænse et blomsterbed og en græsplæne, vil dette også gøre græsslåning ved bedet væsentligt lettere.

Herunder ser vi nærmere på to populære typer af beton kantsten til haven fra FC-Beton.dk.

Grå beton kantsten til haven

grå kantstenDen billigste af de to af denne grå plænekantsten. Havekantstenen er en anelse mindre end de traditionelle kantsten fra fortovene rundt om i byen – den er nemlig udviklet særligt til at passe til haveafgrænsninger ved fx bede eller havegange.

Prisen er 26,90 kr. pr. kantsten inkl. moms. Der er 80 stk. på en palle, hvormed den samlede pris pr. palle kommer op på 2.152 kr. inkl. moms.

Læs mere her

Sort beton kantsten til haven

sort kantstenNæste bud på listen er denne sorte kantsten, som er en anelse dyrere end forgængeren, men som til gengæld også står knaldgodt til en moderne have. De sorte beton kantsten passer særligt godt til afgrænsning af blomsterbede rundt om i haven.

Prisen er 35,95 kr. pr. kantsten inkl. moms. Der er ligeledes 80 stk. pr. palle, så den totale pris. pr. palle når op på 2.876 kr. inkl. moms.

Læs mere her

Pris på beton kantsten til haven – Sådan sparer du mest muligt

Når du skal have en god pris på beton kantsten til haven, så er det vigtigt at handle online. De digitale butikker eller kombinationer af fysiske og online butikker har nemlig ikke samme driftsudgifter som de forhandlere, der udelukkende opererer inden for fysisk handel.

Derfor anbefaler vi, at du som minimum søger efter priser på dine beton kantsten på nettet – fx hos FC-Beton.dk, som vi har været inde omkring tidligere i artiklen.

Skriv en kommentar