Ude

Billig stabilgrus: Få den bedste pris pr. m3

stabilgrus

Skal du til at anlægge ny terrasse, indkørsel eller andre projekter med belægning, så kan det være nødvendigt med en god portion stabilgrus.

Stabilgrus kan dog godt komme op at koste en pæn sjat penge, hvis du skal bruge meget. Derfor er det væsentligt at vide, hvor du får de bedste priser og dermed en god og billig stabilgrus til dit næste bygge- eller haveprojekt.

Når du skal have den bedste pris pr. m3, når du handler stabilgrus, så bør du købe i større mængder, da du dermed ofte kan opnå en mængderabat. Har du evt. idéer om andre fremtidige projekter, som kræver stabilgrus, kan du med fordel handle ind til disse projekter i samme omgang.

Hvilken pris skal du forvente at betale for billig stabilgrus?

fcbeton sandDet behøver ikke at koste en formue at handle ind til dit projekt, så længe du går efter de rigtige steder, som tilbyder billig stabilgrus. FC Beton (se priser og udvalg her) tilbyder stabilgrus som enten løst eller i bigbags, og du kan få din stabilgrus til priser fra ned til 385,00 kr. pr. 900 kg. Dog afhænger den samlede pris dog meget af leveringen, da FC Beton holder til i Aalborg – derfor er leveringsprisen ganske høj, hvis du f.eks. bor på Sjælland. Hav dette i mente, når du bestille din stabilgrus. For selvom gruset er billigt, så kan den samlede pris være billigere andre steder, afhængig af hvor tæt du bor på FC Betons central og Aalborg.

Se priser her

grusdirekte sandHvis du ønsker at bestille billig stabilgrus direkte til hjemmeadressen uden at skulle bekymre dig for meget om, hvor i landet du bor, så kan det være en fordel at handle dit grus hos Grus Direkte i stedet for FC Beton. Grus Direkte (se priser og udvalg her) har nemlig en lidt højere pris for deres grus, men til gengæld har de lager flere forskellige steder i landet, og din levering vil derfor være væsentligt billigere – navnlig, hvis du bor på Sjælland eller de øvrige øer i landet. Hos Grus Direkte kan du få stabilgrus til priser på ned til 874,21 kr. for 1.000 kg (1 ton). Prisen kan svinge lidt afhængig af dit postnummer, samt hvorvidt du ønsker gruset leveret løst eller i bigbag.

Se priser her

Du opnår de bedste priser på nettet

Ligesom med de fleste andre vare og ydelser, så er det oftest billigst at handle direkte online. Mange fysiske forretninger har diverse udgifter til bl.a. lokaler og personale til at betjene fysiske kunder og henvendelser fra disse.

Disse udgifter skal selvfølgelig dækkes, og dermed vil prisen for varen for dig også være højere i de fleste tilfælde.

Når du handler billig stabilgrus på nettet, så kan du som tommelfingerregel gå ud fra en lavere pris pr. m3 grundet de færre udgifter, som webbutikkerne har.

Skriv en kommentar