Tips & Råd

Billige transportmuligheder hvis ikke du vil eje en bil

Har du ikke lyst til at eje en bil, men har behov for transport på den ene eller anden måde? Du er bestemt ikke den eneste, der har det på den måde. Her på Synrgi.dk har vi undersøgt, hvilke muligheder for transport du har, hvis ikke du vil eje en bil.

Offentlig transport

Den mest oplagte mulighed er at benytte dig af offentlig transport. På den måde kan du blive fragtet fra A til B på en forholdsvis hurtig måde uden at eje en bil. Derudover er udvalget af offentlig transport også stort, hvorfor det ikke burde blive noget problem for dig at finde en løsning som giver pote.

For at nævne et par eksempler kan du bl.a. benytte dig af tog, bus, færge og sågar også rutefly.

Leasing af bil i en mindre periode

Har du brændende brug for en bil, men ikke lyst til at eje en, så har du også mulighed for at lease den i en mindre periode. Dette bliver også populært kaldt for korttidsleasing. Det går ganske enkelt ud på, at du lejer en bil i en kort og begrænset periode. Det kan for eksempel være tre måneder. På den måde får du en bil til rådighed som du ikke behøver at eje. Uhyre smart, hvis du spørger os fra Synrgi.dk.

Klik her og læs meget mere om, hvor lidt det faktisk koster at lease en bil i dagens Danmark.

Køb dig en god cykel og spar MANGE penge

En af billigste og sundeste transportformer du kan vælge, det er uden tvivl cyklen. Med en cykel skal du ikke bruge penge på benzin, buskort, leasingaftaler og lignende. Det er nemlig dig og kun dig, der kan skabe fremdrift. Cyklen er det perfekte valg, hvis transportløsningen skal være billig og fremme dit helbred.

Elcyklen er det perfekte valg

Har du dårligt knæ eller har du svært ved at komme over bakkerne uden at få åndenød? Elcyklen kan være løsningen. Med en elcykel kan du hurtigt og nemt komme vidt omkring. Elcyklen er lidt dyrere end den normale cykel, men den er stadig langt billigere i drift i forhold til bilen og offentlig transport.

En scooter kan også være løsningen

Har du behov for et transportmiddel, der er hurtigere end cyklen, men samtidig billigere end bilen? Hvis ja, så er det med stor sandsynlighed en scooter du har brug for. Scooteren er det oplagte valg, hvis du gerne vil hurtigt fra A til B uden at betale en bondegård for det.

Skriv en kommentar