Landbrug

Biotin til heste

biotin til heste

Når du ejer en eller flere heste, er det vigtigt at holde dem så sunde og raske som muligt. Dette sikrer du bl.a. ved at give hestene den rette næring. Desværre er det ikke altid, at hestene får den nødvendige næring ind gennem almindelig foder, hvormed det kan være nødvendigt at supplere med kosttilskud.

I denne guide kan du læse om biotin til heste, hvordan det hjælper, hvor længe du skal give kosttilskuddet, samt hvordan du sikrer dig den bedste pris og dermed spare mest på dit indkøb af biotin.

Se priser på biotin til heste her

Fordele ved biotin

Biotin har flere forskellige fordele og virkninger, hvormed det kan afhjælpe en række forskellige problemer.

Afhængig af hvilket produkt eller mærke, du vælger, så kan indholdet og formålet dermed være lidt forskelligt. Men generelt set bruges biotin til heste og ponyer for at afhjælpe diverse hudlidelser, hårtab samt svage eller spaltede hove.

Hvis du f.eks. oplever problemer med, at dine heste hyppigt taber skoene, så kan det skyldes hovkløfter, spaltede hove eller hovbylder. Med biotin kan du hjælpe dine heste til at opnå stærkere og mere sunde hove, så dine heste dels trives bedre og du dels spare penge på de ellers medfølgende omkostninger.

Hvor længe skal jeg give biotin til min hest?

Det kan tage en hel del tid, før du begynder at kunne se de store virkninger ved at give dine heste biotin. Dog kan du regne med en stor forbedring, når kosttilskuddet for alvor sparker ind, og hestene udvikler sundere og stærkere hove.

Gennemsnitligt set skal du regne med at give dine heste biotin i 1-2 måneder, før du kan se resultater. Dog bør du fortsætte med at give tilskuddet i minimum et halvt år efterfølgende. Dette skyldes, at hovene vokser langsomt, hvormed det kræver en længerevarende behandling for at opnå at varigt godt resultat.

Sådan får du den bedste pris på biotin til hest

Du finder som udgangspunkt altid de bedste og billigste priser på nettet – dette gælder også for biotin til heste.

Hos P-Lindberg.dk kan du få biotin til både heste og kvæg såvel som får og grise. Du kan vælge mængder på ned til 4 kg – hvilket rækker langt, da doseringerne er små – til en billig pris.

Skriv en kommentar