Sponsoreret

Bolig- og byggetendenser 2016

soveværelse

I dette indlæg ser vi nærmere på nogle af de bolig- og byggetendenser som hersker lige nu i år 2016. Indlægget er især værd at læse, hvis du er på udkig efter lidt inspiration til dit boligliv herunder indretning, renovering, indbrudssikring m.m.

DNA mærkning/sikring er blevet ganske populært

Inden for indbrudssikring er DNA mærkning blevet ganske populært – og med god grund. DNA mærkning er nemlig med til at øge sandsynligheden for at opklare et eventuelt indbrud, så du kan få dine ejendele tilbage.

Derudover virker DNA mærkning/sikring også meget skræmmende for mange tyve, hvilket er en meget stor fordel, da det er med til at minimere risikoen for indbrud. Kort sagt: DNA mærkning er værd at se nærmere på, hvis du gerne vil have et mere indbrudssikkert hjem.

Læs mere om DNA mærkning hos Dansk Alarmsikring.

Varmepumper sælger stadig i stor stil

En varmepumpe er efterhånden blevet en fast bestanddel af den moderne bolig – og med god grund. Varmepumpen besidder nemlig et væld af smarte fordele som uden tvivl får flere og flere til at investere i en.

For det første er der mulighed for at spare rigtig mange penge på varmeregningen, da du med en varmepumpe kan producere størstedelen af varmen selv. Derudover er varmepumpen også uhyre miljøvenlig, da den genererer varmen på baggrund af luften udenfor. Der er altså tale om en meget miljøvenlig proces – fra start til slut!

Læs den store guide til varmepumper.

Danskerne skifter hyppigere forsikringsselskab

Danskerne er blevet meget troløse, når det kommer til forsikringsselskaber. Der bliver nemlig skiftet med kortere og kortere intervaller, hvilket vidner om, at forsikringsselskaberne har svært ved at skabe loyalitet blandt deres kunder.

Markedet er blevet nemmere at gennemskue

En af grundene til, at der bliver skiftet selskab så hyppigt er, at markedet er blevet meget nemmere at gennemskue. I dag har den almene dansker adgang til en masse data og viden som er med til at bestemme, hvilket forsikringsskab der bør vælges. Derfor er det uhyre svært for de enkelte selskaber at holde på kunderne, hvis ikke de er ligeså gode eller bedre som deres konkurrenter.

Overvejer du at tegne ny privatforsikring? Hvis ja, så er Købstædernes Forsikring måske noget for dig!

Designlamper er blevet et stort hit hos mange

Der skal heller ikke herske nogen tvivl om, at flere og flere danskere sparer op og køber en designlampe. Designlamper bliver af mange set som et kunstværk, hvorfor det ikke er belysningsfunktionen som bliver købt, men derimod det flotte udseende, der kan være med til at øge boligens attraktivitet.

Danske Lightyears er et populært brand

I Danmark har vi stolte designtraditioner – også det når det gælder belysning og lamper. Lige for tiden er det danske brand ved navn Lightyears meget populært. Lightyears laver moderne og funktionelle lamper, der ser uhyre godt ud. De flotte lamper har også stor succes i udlandet, hvor især Italien aftager mange lamper fra danske Lightyears. Besøg evt. deres hjemmeside, hvis du gerne vil se eksempler på nogle af de flotte lamper de laver.

Skriv en kommentar