Sponsoreret

Boliglån: Søren sparede 27.000 kr. på 10 minutter

realkreditlån

Der er bestemt ingen tvivl om, at det som boligejer godt kan betale sig at undersøge om boliglånet er for dyrt. Jf. en artikel fra Politiken.dk udgivet d. 15. juni 2015 sparede Søren Holse 27.000 kr. på bare 10 minutter ved at få en ekstern og uvildig økonomisk rådgiver til at se nærmere på hans boliglån.

Er din bolig vurderet for lav?

I Søren Holses tilfælde var hans bolig vurderet til at være 500.000 kr. mindre værd end hvad den reelt set er. Det betød, at hans boliglån blev alt for dyrt. Det var bl.a. det som fik Søren til at anmode om ekstern hjælp i form af en uvildig og økonomisk rådgiver med henblik på at få en mere nøgtern vurdering – og det bar frugt.

Højere vurdering sparede Søren for 27.000 kr.

Den nye og højere vurdering af boligens værdi betød, at Søren Holse kunne få en markant større bidragsrabat – en rabat på hele 27.000 kr. i forhold til den tidligere vurdering.

Læs også: Gode råd til valg af realkreditlån

Mange danskere betaler for meget for deres lån

Der er ingen tvivl om, at mange danskere betaler for meget for deres lån. Realkreditinstitutterne er nemlig ikke gode til at gøre opmærksomme på de mulige besparelser på baggrund af en højere boligvurdering.

Det gælder især danskere som har købt hus i første halvdel 0’erne samt 2010, hvor boligmarkedet var på sit laveste.

Eksempel på mulige besparelser ved en højere boligvurdering

bidragsrabat-boliglån

Kilde: Realkreditkonsulenten.dk

Skriv en kommentar