Annonce

Byg ubegrænset varmt vand med ind i boligen

Annonce:

En husstand med mange badeglade familiemedlemmer løber hurtigt tør for varmt vand. Det kan være belastende at stå midt i sin yndlingssang med Barry White og ufrivilligt slå direkte over i Bee Gees, fordi varmtvandsbeholderen er løbet tør. Et koldt gys vil altid komme til at gå ud over det musikalske indtryk. Her ville det være rart hvis vandet bare kunne blive ved med at løbe og være varmt til sidste linje af ens top-hit var sunget til ende.

Og det kan faktisk lade sig gøre. Hvis man installerer en gennemstrømsvandvarmer i badeværelset, så kan man faktisk lade vandet løbe og løbe, uden at det bliver koldt på noget tidspunkt. For en gennemstrømsvandvarmer hus varmer nemlig vandet op mens det løber i rørene. Der behøves ikke nogen beholder, som kan løbe tør, for vandet varmes kontinuerligt op, mens det løber. Når du tænder for den varme hane, så tænder din vandvarmer også, og når du slukker, så slukker den med.

Godt for tegnedrengen og klimaet

Der er penge at spare med denne model. For når der ikke er en beholder med varmt vand, der skal holdes varm, så slipper man for at bruge strøm på det. Det er jo kun når det varme vand løber at man bruger strøm. Dette er lige noget klimaet kan bruge. Det samme kan din økonomi. Det lyder skørt at man har ubegrænsede mængder varmt vand og samtidigt sparer penge, men sådan forholder det sig faktisk.

Er man typen, der elsker et varmt karbad, så er en gennemstrømsvandvarmer også et godt valg. En gammeldags varmtvandsbeholder har ikke altid kapacitet til et helt karbad, men en gennemstrømsvandvarmer kan klare det. Man kan bare læne sig tilbage i badekarret og nyde tilværelsen i det dejlige varme vand. Det er ren luksus, simpelthen. Det eneste man stadig må tage hensyn til, det er naturligvis køen på den anden side af døren.

Badningens fortræffeligheder

Det er bare dejligt med et varmt bad, det er der nok ikke mange som er uenige i. Man slapper af i musklerne og varmes op og bliver ren på samme tid. Og har man en sanger i maven, så er det også ofte her, den kommer til udtryk. De skønne melodier vil bare ud. Er man mange i husstanden, så må man imidlertid indlære sig lidt badekultur, så alle kan komme til.

Det er faktisk ikke mere vanskeligt end som så. Her er for eksempel et godt tip til badesangeren: Der er forskel på en maxi-single med 4 numre og et helt album. Hold dig til maxi-singlen, så er du nogenlunde sikker på at dine nærmeste pårørende ikke får et anfald af hysteri, når du udfolder dit talent under bruseren.

Skriv en kommentar