Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sbamarketing.dk/synrgi.dk/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 358
Container udlejning - Se (bedste) priser på leje af container her
Tips & Råd

Container udlejning: Pris på leje af container

container udlejning

Når du skal af med dit byggeaffald, jord eller haveaffald, så kan det være en fordel at bruge en container, som kan rumme meget mere affald på én gang. Dermed slipper du også for en hulens masse ture til og fra den nærmeste genbrugsplads – det sørger leverandøren af din container nemlig for.

I denne guide viser vi dig, hvordan du finder de bedste priser på leje af containere, hvordan du booker direkte på nettet, samt hvad en god container leje-pris typisk ligger på.

Sidst men ikke mindst kommer vi nærmere ind på nogle afgørende og praktiske spørgsmål angående containerudlejning, såsom hvor længe du har din container til rådighed, hvem der står for bortskaffelse af affaldet osv.

Se pris på leje af container her

Lej en container direkte online: Sådan gør du

I dag kan du slippe uden om den gammeldags metode, hvor du skulle finde telefonnumre frem på forskellige leverandører og ringe rundt for at indhente priser på containerudlejning – nu kan du gå direkte på nettet og booke og betale for din container med nogle enkelte klik.

Der findes en række hjemmesider, som bl.a. tilbyder containerudlejning, hvor du netop har mulighed for at klare det hele direkte digitalt, så alt fra bestilling til betaling er ordnet på forhånd.

Vi anbefaler som udgangspunkt GrusDirekte, som er en hjemmeside, der både gør sig i salg af jord, grus og andre bygge- og anlægsrelaterede materialer, men som også tilbyder udlejning af containere til bl.a. byggeaffald og jord.

Sådan bruger du GrusDirekte til at finde en god pris på leje af container:

 1. Du klikker dig ind på GrusDirekte.dk – det kan du gøre via linket her på siden
 2. Inde på deres hjemmeside vælger du den containertype eller affaldstype, som du skal bruge containeren til
 3. Indtast herefter dit postnummer
 4. Vælg så, hvor stor en container du skal bruge – de kommer typisk i størrelser til 3 ton affald, 4 ton affald eller 5 ton affald
 5. Slutteligt skal du bestille og betale for din container, som så bliver leveret direkte til din kantsten

Du kan læse mere om de forskellige affaldstyper og containere i afsnittene her i guiden, og ellers finder du også de nødvendige informationer om hver enkelt container inde på GrusDirektes egen hjemmeside.

Hvad koster det at leje en container?

Når du skal leje en container til dit affald, så er det selvfølgelig også væsentligt at kigge lidt på prisen. For selvom containerudlejning ikke er det dyreste i verden, så kan det alligevel godt løbe op i et par tusinde kroner.

Dog svinger prisen meget, og det afhængig primært af to ting:

 1. Hvor stor en container, du skal bruge – hvor mange ton affald skal du af med?
 2. Hvilken type affald, du skal af med – sortering og bortskaffelse er en del af lejeprisen, og derfor vil denne være dyrere, jo mere besværligt det er at komme af med affaldet

Hvis vi ser lidt nærmere på punkt nr. 1, så afhænger prisen for at leje en container som sagt af containerens størrelse. De fleste containere til byggeaffald, jord og haveaffald hos GrusDirekte kommer i enten 3 ton-, 4 ton- eller 5 ton-størrelser.

Herunder kan du se prisen for leje af en container til blandet bygningsaffald i postnummer 2300 i hver sin størrelse:

 • Lille container med plads til op til 3 ton affald – Pris: Ca. 5.500 kr. inkl. moms
 • Mellem container med plads til op til 4 ton affald – Pris: Ca. 6.800 kr. inkl. moms
 • Stor container med plads til op til 5 ton affald – Pris: Ca. 8.000 kr. inkl. moms

Vær desuden opmærksom på, at priserne herover alle sammen inkluderer både moms, levering og afhentning samt sortering og bortskaffelse af affaldet.

Som nævnt længere oppe i afsnittet under punkt nr. 2, så kan prisen på leje af container til affald også svinge ud fra den type af affald, du skal have af vejen.

Det kan du se i eksemplet herunder, hvor du ser priserne på leje af en container til jord, ligeledes i postnummer 2300:

 • Lille container med plads til op til 4 ton affald – Pris: Ca. 3.500 kr. inkl. moms
 • Mellem container med plads til op til 8 ton affald – Pris: Ca. 5.300 kr. inkl. moms
 • Stor container med plads til op til 12 ton affald – Pris: Ca. 7.200 kr. inkl. moms

Her er det værd at nævne, at der ikke er tale om de samme containerstørrelser som i eksemplet med containere til blandet bygningsaffald længere oppe. Hvor der før var størrelser på hhv. 3, 4 og 5 ton affald, så er containeren til jord i en anden størrelsesorden qua det større behov.

Størrelserne er derfor, som det fremgår, på hhv. 4, 8 og 12 ton affald, og alligevel er prisen billigere. Det skyldes som sagt, at bortskaffelsen og sorteringen kræver mindre og er dermed billigere for dig som kunde.

Se pris på leje af container her

Lej container til byggeaffald

Ved udlejning af container til byggeaffald skal du som oftest vælge en bestemt container, som egner sig specifikt til denne form for affald.

GrusDirekte tilbyder et par forskellige containertyper til byggeaffald, alt efter hvilken slags affald du skal af med.

Herunder ser du en liste over de af deres containere, som kan bruges til byggerelaterede affald, samt hvor meget hhv. de mindste containere fra hver type koster at leje:

 • Container til asfalt, beton og tegl, 4 ton – Pris: Ca. 3.000 kr. inkl. moms
 • Container til blandet bygningsaffald, 3 ton – Pris: Ca. 5.500 kr. inkl. moms
 • Container til pudsaffald, 4 ton – Pris: Ca. 5.800 kr. inkl. moms
 • Container til rene tegl og mursten, 4 ton – Pris: Ca. 2.400 kr. inkl. moms
 • Container til tegl og beton, 4 ton – Pris: Ca. 2.500 kr. inkl. moms
 • Container til ren beton, 4 ton – Pris: Ca. 2.200 kr. inkl. moms
 • Container til ren letbeton, 4 ton – Pris: Ca. 4.200 kr. inkl. moms

Containeren til blandet bygningsaffald vil formentlig være den, de fleste skal bruge til bygge- og renoveringsprojekter derhjemme, hvor man skal af med byggeaffald og -rester efterfølgende.

GrusDirektes udlejningscontainer til blandet bygningsaffald egner sig til de fleste gængse opgaver, hvor du skal af med diverse former for byggeaffald og anlægsaffald til sortering i mindre fraktioner.

Containeren må dog ikke indeholde følgende ting: Dagrenovationslignende affald, elektronik, PCB, træbehandlingsprodukter, olie og kemikalieaffald, asbest, maling, fugemasse samt andre oliebaserede rester og jord.

Leje af container til jord

Når du skal grave ud i haven eller på en anden grund, så er det ofte aktuelt og nødvendigt at skulle af med en masse jordrester. Nogle gange kan du være heldig, at andre boligejere kan bruge jorden og vil hente den for dig til eget brug.

Men hvis du ikke har held med denne metode, så kan du booke og leje en container til jord, som bliver bragt og hentet, hvorefter leverandøren også bortskaffer jorden for dig. GrusDirekte tilbyder også containere til jord til overkommelige priser.

Du kan vælge en container til jord i 3 forskellige størrelser, hhv. lille med plads til op til 4 ton jord, en mellem med plads til op til 8 ton jord samt en stor container med plads til op til 12 ton jord. Vær opmærksom på, at den største container med plads til 12 ton jord er den absolutte maksimale grænse for, hvor meget du må fylde i – ellers kan containeren ikke flyttes igen.

Prisen starter fra omkring 3.500 kr. inkl. moms og går op til ca. 7.200 kr. inkl. moms afhængig af containerens størrelse.

Værd at vide om udlejning af containere

Når du skal leje en container, er det sådan set forholdsvis simpelt. Men i de følgende sidste par afsnit vil vi dog alligevel komme lidt ind på nogle af de mest centrale spørgsmål, som folk ofte brænder inde med angående udlejning af container til affald.

Helt generelt skal det dog siges, at du som oftest finder de billigste priser på containerudlejning på nettet, da udgifter her er en anelse lavere end for fysiske virksomheder. Derudover er det nemmere for dig at se udvalget, læse om de enkelte containere og ikke mindst at booke levering og klare betaling direkte online.

Men lad os se lidt nærmere på de øvrige vigtige spørgsmål om leje af containere:

Hvor længe kan jeg have containeren?

Det svinger fra firma til firma, hvor lang tid du kan have din container i. De fleste firmaer opererer dog som standard med en periode svarende til GrusDirektes, som er på 10 dage.

Og der er tale om 10 hverdage, så du burde have rigelig tid til at få klaret opgaven og få dit affald ud og væk i containeren. Vælger du at klare projektet i en ferie, så skulle det ikke være noget problem at få selv de helt store have- og byggeprojekter ordnet.

Hvem sørger for levering og afhentning?

Bestiller du din container via GrusDirekte, så klarer de både levering og afhentning af containeren. Derudover sørger de for bortskaffelse af dit affald, så dette er med i den pris, du betaler for at leje containeren.

Hvor meget affald kan der være i en container?

Den maksimale belastning for GrusDirektes containere er på 12 ton. Mange af containerne kan bestilles i størrelserne 3 ton, 4 ton, 5 ton, 8 ton og 12 ton, og du vælger naturligvis en størrelse og en containertype, som passer til dit affald og mængden af det.

Skriv en kommentar