Annonce

Der er mange fordele ved varmepumpeleasing

Annonce:

Er du træt af alt for store varmeregninger, og leder du efter et grønt alternativ? Hvis du ønsker en energibesparende og miljøvenlig varmeforsyning, så er en varmepumpe det ideelle valg. De bruger energi fra naturen, som fx jordvarme, sol eller vind. Systemet bruger ganske lidt strøm, hvilket sikrer, at det fungerer. Det er med til at omdanne naturens energi til varme i boligen. Dermed er man uafhængig af fossile brændstoffer, og man er med til at reducere CO2 og passe på klimaet. Lydniveauet svarer til dæmpet tale, hvilket overrasker mange, som regner med noget mere støj.

 

Der kan virke som en stor udgift at installere en varmepumpe

Når man skal have installeret en varmepumpe, kan det umiddelbart virke som en stor udgift. Men når man ser på det på længere sigt, så sparer man ca. halvdelen i forhold til, hvis man har et olie- eller gasfyr. Der er nogle forskellige faktorer, der afgør, hvor høj prisen er for installationen. Det afhænger fx af, hvor godt boligen er isoleret og hvor mange jordslanger, der skal graves ned. Grunden til, at udgifterne til at installere en varmepumpe er høje, er fordi der skal laves anlægsarbejde, hvor jordslanger skal graves ned. Derfor kan man overveje varmepumpeleasing, hvor man får glæde af den grønne energi, uden at skulle investere mange penge, og have besvær med installation, drift og service.

Varmepumpeleasing sparer dig for meget besvær

Der er mange fordele ved varmepumpeleasing. Fx koster det kun et begrænset beløb i opstart, der i øvrigt er fradragsberettiget, og herefter betaler man et månedligt abonnement. Man slipper dermed for en stor investering på mellem 100.000-130.000 kr. Man skal heller ikke tænke på at anskaffe varmepumpen, installation, service eller drift. Derimod er det professionelle VVS- og elinstallatører, som sørger for installationen. Det tager ofte kun 1-2 dage, og i nogle tilfælde har det kun taget en halv dag, at installere pumpen. Alt er inkluderet, når man får en varmepumpe på abonnement, også reparationer og udskiftning, hvis den bliver slidt. Man får alle fordelene, som fx en besparing på op til 1/3 på varmeregningen på længere sigt. Desuden vil energimærkningen på boligen øjeblikkeligt stige, hvilket er lig med en højere værdi. Man får også hjælp til at skille sig af med det gamle natur-, træpille- eller oliefyr. Desuden har man med varmepumpeleasing mulighed for at designe varmepumpen, så den passer til ens personlige behov og bolig.

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar