Annonce

Derfor bør du vælge varmepumpen

varmepumpens fordele

Hvis du i dag har el, olie eller gas som din primære opvarmningskilde til din bolig, så kan det godt betale sig at overveje en ny opvarmningskilde. Der er nemlig en hel del penge at spare, hvis du i stedet overvejer en varmepumpe som varmekilde til dit hjem. Derudover er der en hel fordele ved en varmepumpe, som du kan læse mere om i denne artikel.

En varmepumpe gavner dit indeklima

Hvis du investere i en varmepumpe får du renset luften i dit hus, hvilket faktisk gavner indeklimaet. Især mange af de nyere modeller af varmepumper har et ekstra filter, der har den funktion, at det renser urenheder i luften via et elektronisk filtersystem.

Et andet sted hvor en varmepumpe kan gavne dit indeklima er, hvis du har rum, hvor der ikke er en jævn varme. Her kan der opstå fugt, hvilket hurtigt kan lave store skader på huset. Rigtig mange varmepumper har et vedligeholdelsesprogram, der varmer dit hus op til en minimumstemperatur. Denne funktion er særligt velegnet til fx kælderen for at undgå fugtskader.

Varmepumpe producerer mere energi end den bruger

Ja hvor fantastisk det end lyder, så er det faktisk sandt. En generel varmepumper producerer en energi, der svarer til omkring 5 kWh, men selve varmepumpen bruger faktisk kun 1 kWh, selvom den står og kører. Du får således mere energi end du bruger på pumpen, hvilket ikke er typisk for andre typer af varmekilder.

Bruger du en af de tidligere nævnte varmekilder, har du faktisk mulighed for at reducere dit varmeforbrug med helt op til 80%, hvis du vælger at investere en varmepumpe. Det betyder at varmepumpen relativt hurtigt vil tjene sig selv hjem igen, så der er vel næsten ingen grund til at lade være?

Hvor kan du få en varmepumpe?

På Heatnow.dk kan du finde et stort udvalg af varmepumper, samt kommunikerer med eksperter indenfor området. Hvis du vælger dette firma til at opsætte din varmepumpe kan du endda få op til 4.000 kr. i energitilskud, da de arbejder tæt sammen med Jyskenergi i forbindelse med ansøgninger om energitilskud.

Det skal dog siges, at man kun kan få energitilskud til én varmepumpe per adresse, og du kan kun få energitilskud, hvis du vælger en af de modeller Heatnow.dk fremviser på deres hjemmeside. Der er dog også rigelig at tage af, så du går ikke helt galt i byen, hvis du vælger dette firma som din installatør af varmepumpe.

Er du endnu ikke helt overbevist, så lad os da lige snakke om vedligeholdelse af sådan en varmepumpe. Kort sagt er den minimal. En moderne varmepumpe har et par filtre, der skal renses engang imellem, og herudover er der kun krav fra regeringen om ét enkelt eftersyn af nogle modeller af varmepumper. Så ja kort sagt minimal vedligeholdelse og super effektiv energikilde.

Skriv en kommentar