Annonce

Derfor skal du få tjekket din kloak

ANNONCE: Når man vælger at flytte i hus, er der en masse ting man skal være opmærksom på, og hvis du ikke vedligeholder husets kloakker, kan det resultere i:

  • Fugtskader
  • Rottebesøg
  • i værste fald oversvømmelse

Det er dit ansvar som boligejer at vedligeholde alle kloakrør, der ligger på din grund. Grænsen mellem dit ansvarsområde og kommunens ligger lige i skellet. Derfor er det så utroligt vigtigt, at man sørger for at have styr på sin kloak.

Ofte vil man bruge en TV inspektion til at finde og diagnosticere årsagen til forstoppelse, brud på kloakken og andre kritiske kloakproblemer – fra indgroede rødder til sætninger og tæringer. Endelig kan man ved mistanke om rotteproblemer lokalisere en eventuel rottebestand og fastslå en handleplan på baggrund af inspektionen.

 

Det er aldrig en dårlig idé at få foretaget en TV-inspektion, men der er naturligvis nogle tilfælde, hvor vi i højere grad anbefaler dette. Typisk er det de tilfælde, hvor der viser sig at være tilbagevendende problemer med kloakken. Selvom vi besidder en omfattende viden som autoriseret kloakmester virksomhed, kan vi ikke altid være sikre på, hvad der egentlig foregår nede i kloaksystemet. Der kan være tale om skader, som vi kun kan gætte os frem til. Her er en TV inspektion et fremragende redskab.

 

Tv-inspektion?

Nu tænker du nok, hvad er en tv-inspektion? Dette er meget nemt at forklare. For at tjekke at der ikke er noget i vejen med din kloak, kan man bestille et hold af mennesker der kommer ud og laver sådan en inspektion. Denne inspektion bliver lavet ved at der bliver sendt kameraer ned i din kloak. Disse vil optage din kloak, og give dig et fuldt overblik over din kloaks tilstand.

 

Nogle af fordelene:

  • En professionel inspektion, med et meget velkvalificeret personale.
  • En rapport, der fortæller dig de præcise fejl, og mangler din kloak har.
  • Et overskueligt overblik over din kloaks tilstand.
  • Mange firmaer vil stille hjælp til rådighed efterfølgende, og vil udarbejde en retfærdig pris til dit behov.
  • Et overblik over hvor mange penge der skal ligges i din kloak i løbet af de næste 10 år.
  • Opdager du en skade på kloakken, er det er vigtigt, at du reagerer straks. Ellers kan skaden ødelægge andre bygningsdele. En defekt kloak kan fxgive fugt i kælderen og som følge heraf skimmelsvamp eller andre former for svampeskader. Defekte/utætte kloakrør giver typisk også rotteproblemer i boligen.

 

Skriv en kommentar