Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sbamarketing.dk/synrgi.dk/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 358
Det skal du vide, inden du starter din egen virksomhed op - Læs mere
Annonce

Det skal du vide, inden du starter din egen virksomhed op

Annonce:

Har du længe gået med en drøm om at starte din helt egen virksomhed op fra bunden? Selvom det er et helt unikt eventyr at springe ud som selvstændig iværksætter, så byder det også på hårdt arbejde uden lige. I denne artikel kan du blive klogere på, hvad du bør vide, inden du starter din helt egen virksomhed.

 

Det kræver masser af din tid

Har du den fornødne tid til rådighed? At starte en virksomhed op fra bunden kræver, at du er villig til at arbejde i alle dine vågne timer. For det tager tid at få stablet en virksomhed på benene, og den vokser ikke bare af sig selv. Selvom du som selvstændig får lov at bestemme over, hvordan du distribuere din tid, så lægger langt de fleste selvstændige alligevel uendeligt mange timer i virksomheden fremfor privatlivet – og det skal du være parat på.

 

Har du midlerne til at finansiere opstarten?

Du kan godt regne med, at det koster penge at starte en virksomhed op fra bunden. Mangler du penge til at finansiere opstarten, så slip for ventetider og tag et erhvervslån. Husk ikke at låne mere, end du er i stand til at betale tilbage igen, for ellers risikere du at slå bunden ud af din økonomi. Desuden gør du klogt i at overveje, hvorvidt du har andre alternativer.

 

Start småt ud

Hvor meget opstarten koster, afhænger blandt andet af, hvordan du forestiller dig at starte op. Selvom det er vigtigt, at du er i stand til at drømme stort og have ambitiøse mål, så er det alligevel langt bedre at starte småt ud, hvis du vil øge chancen for at få succes med din virksomhed. Du kan så lige så stille udvide virksomheden i takt med at tiden går og omsætningen stiger

Skriv en kommentar