Annonce

Dette skal du være opmærksom på hvis du gerne vil være mere klimabevidst

Dette indhold er sponsoreret 

 

Den globale opvarmning er i gang, og vi får hele tiden at vide, at vi skal blive bedre til at passe på vores klode. Flere gange om ugen hører vi i nyhederne om oversvømmelser, temperaturstigninger og naturkatastrofer, som er forårsaget af den globale opvarmning. Og oveni det, så får vi også smidt det fakta i hovedet, at det er os mennesker, som er skyld i alle disse katastrofer, som vi ser og hører om. 

 

Dit energiforbrug påvirker klimaet 

De fleste mennesker er i dag bevidste omkring den globale opvarmning og klimaforandringerne. Nogle mennesker vælger at kigge den anden vej, og tager et valg om, at de ikke vil gøre noget ved det. Heldigvis er der også mennesker som dagligt forsøger at blive mere klimavenlige, og som tager beslutninger om for eksempel at holde kødfri dage. En ting som er særlig vigtigt, at du bliver bevidst om, hvis du gerne vil blive bedre til at passe på miljøet er, at vores klima og energi hænger sammen. Her er det især brugen af de fossile brændstoffer, som kul og olie, der er med til at få mængden af CO2 i atmosfæren til at stige. En større mængde af CO2 i vores atmosfære er blandt andet med til at isen i vores polarområder smelter, og det er med til at skabe dårligere overlevelsesmuligheder for dyr som isbjørne, pingviner og sæler. Det vil altså sige, at have et forkert energiforbrug er med til at skabe problemer for klimaet som påvirker alle, både mennesker, dyr og planter. 

Det kan du gøre for at blive mere klimavenlig 

Har du derfor et ønske om at blive mere klimavenlig er dit energiforbrug altså noget, som vil være relevant at tage et kig på. Alene dét at spare på dit energiforbrug kan være med til at mindske udledningen af CO2. Fordelen ved det er altså at du skåner miljøet, og det vil samtidig give dig en lavere elregning hver måned. En anden ting du kan gøre er at undersøge hvor du får dit strøm fra. Find mere info om strøm her. Ved at få en strømaftale som er grønnere, vil man være med til at skåne miljøet og dermed også passe på klimaet og vores planet. Klima er et emne som er blevet vigtigt for mange, og derfor er der også flere elselskaber som forsøger at blive mere klimavenlige. Et eksempel på et elselskab, der er mere klimavenligt, er Blue Energy. Blue Energy har billige strømaftaler, som ovenikøbet også er gode for klimaet. Hos Blue Energy er alt deres strøm nemlig 100% klimavenligt, og de planter samtidig et træ, når man vælger at blive kunde hos dem. 

 

Skriv en kommentar