Værktøj

Donkraft pris & tilbud – Til bil, værkstedet m.m.

donkraft priser

Er du på udkig efter en ny donkraft til bilen, værkstedet, landbrugsmaskinerne eller noget helt fjerde? Her på siden har vi været et smut forbi P-Lindberg.dk med flere forhandlere for at se nærmere på deres udvalg af donkrafte og dertilhørende priser.

Så læs med her, hvis du gerne vil vide mere om, hvilke donkraft priser som findes – og hvilke forhandlere, der har de bedste tilbud.

Højtløftende donkraft til bilen

Højtløftende donkrafte til bilen koster typisk fra 1.500 kr. og op afhængig af, hvor mange tons du har brug for at løfte. Herunder har vi fundet to tilbud på donkrafte til bilen.

Donkraft, højtløfter – 1,5 tons

Denne donkraft har en minimumshøjde på 135 mm. Den er perfekt at bruge, hvis du skal skifte hjulene på bilen. Donkraften kan løfte op til 855 mm, hvilket giver dig masser af plads til at arbejde under bilen. En anden fordel er nylonhjulene, som giver en støjsvag transport over gulvet.

Pris: Set til 2.495 kr.

Letvægts ALU-donkraft – 2 tons

Denne lette og solide donkraft i aluminium er især egnet til racerkører, dækservice og servicebiler. Den er udstyret med en kun 85 mm indkørselshøjde. Derudover er udluftningen ganske kontrolleret ved drej på pumpegreb. Denne donkraft er også udstyret med nylonhjul ligesom foregående.

Pris: Set til 4.973 kr.

Værkstedsdonkraft fra bl.a. Bacho

Er du på jagt efter en værkstedsdonkraft? Herunder har vi samlet fire gode tilbud på netop det. To af værkstedsdonkraftene er fra det anerkendte mærke Bacho. Et mærke du trygt kan vælge, hvis du vil have en god kvalitet.

Bacho værkstedsdonkraft – 10 tons

Denne ekstra lange donkraft er kendetegnet ved at være komfortabel at brug. Grebet kan for eksempel drejes og løftes for ekstra præcis sænkning. Derudover er der indbygget en stor bakke, der med fordel an bruges til opbevaring af værktøj m.m. Værkstedsdonkraften vejer 146 kg.

Pris: Set til 10.310 kr.

Bacho værkstedsdonkraft – 3 tons

Kan du lide at have en ekstra stor fodpedal for hurtig tilgang? Hvis ja, er denne værkstedsdonkraft det perfekte valg. Den er udstyret med dobbelte stempler, hvilket mindsker antal pumpninger med hele 50 procent! Der er ingen tvivl om, at denne donkraft til værkstedet giver dig stor kvalitet for prisen. 

Pris: Set til 2.560 kr.

Værkstedsdonkraft – 10 tons

Hvis du er på jagt efter en billig værkstedsdonkraft 10 tons, så er denne et glimrende bud. Her har du en CE og GS godkendt donkraft, der er udstyret med et hurtigt løft og ikke mindst sikring mod overbelastning. Den måler 164 x 48 x 26 cm og har en løftehøjde på 160-560 mm. 

Pris: Set til 4.745 kr.

Værkstedsdonkraft – 3 tons

Her har du også en billig donkraft til værkstedet. Den er ligesom ovenstående også CE og GS godkendt. Den måler 63 x 34,4 x 18 cm og er udstyret med en løftehøjde på 150-490 mm. En professionel donkraft til en god pris.

Pris: Set til 1.495 kr.

Lufthydrauliske donkrafte

  • til landbrugs- og entreprenørmaskiner

Skal du løfte ekstra tunge ting såsom landbrugs- og entreprenørmaskiner? Hvis ja, så er det lufthydrauliske donkrafte du skal se nærmere på. Her har vi også fundet en række lufthydrauliske donkrafte og deres priser, så du kan sammenligne og finde det bedste tilbud.

Donkraft, lufthydraulisk – 50 tons 

Til entreprenør- og landbrugsmaskiner er denne donkraft et glimrende valg. Den vejer kun 69 kg, hvorfor den er forholdsvis nem at transportere. På første trin kan den løfte 50 tons til en maksimum højde på 352 mm. På andet trin er det muligt at løfte 25 tons til en totalhøjde på 577 mm. 

Pris: Set til 6.375 kr.

Hydraulisk donkraft – 50 tons 

Her er der tale om en ganske prisvenlig hydraulisk donkraft, der kan løfte op til 50 tons. Denne er et godt valg, hvis du ikke ønsker at betale en alt for høj pris for donkraften. Den er lavet af KS Tools, der er et semikendt mærke inden for værkstedsbranchen. Med en vægt på kun 30 kg er den nem at flytte fra A til B.

Pris: Set til 3.017 kr.

Donkraft, lufthydraulisk – 60 tons 

Har du brug for at løfte de helt tunge ting op til 60 tons, så har du her en ganske god donkraft. På første trin kan den løfte 60 tons i en max. højde på 207 mm. Den leveres med en justerbar forlænger, så du har mulighed for at løfte højere. Den vejer 64 kg, hvilket må siges at være en fornuftig vægt taget løftekraften i betragtning. 

Pris: Set til 9.060 kr.

Valg af det bedste donkraft tilbud

Valg af donkraft kan være svært, hvis du ikke har det fornødne kendskab til, hvilke donkrafte og lifte, der findes på markedet. Herunder giver vi dig tre tips til at få valgt den bedste donkraft til prisen.

Kontakt en ekspert på området

En af de bedste metoder du kan gøre brug af i jagten på en god donkraft, det er at spørge en ekspert på området. Det kan for eksempel være din lokale mekaniker, din ven som lige har købt en ny donkraft eller måske forhandleren af donkrafte.

Spørg eksperten til råds. Fortæl om dine behov, dine ønsker til prisen og lignende, der kan hjælpe med at indsnævre markedet. På den måde vil du med garanti finde en bedre donkraft end, hvis du selv skulle købe en.

Hvor mange tons skal den klare?

Det er vigtigt, at du tænker over, hvor mange tons donkraften skal klare. Har du behov for at løfte 5 tons, så går det ikke, at du vælger en donkraft, der kan klare 3 tons. Her på siden anbefaler vi altid at vælge en donkraft med ekstra tons i forhold til, hvad du skal bruge. På den måde er du sikker på, at den kan klare det.

Flere mener, at de små 2 tons donkrafte ikke er pengene værd, fordi de ganske enkelt ikke er stærke nok. På Bilgalleri.dk er der dog delte holdninger om, hvorvidt det er en god eller dårlig ide at vælge en 2 tons donkraft.

Gå efter et kendt og solidt mærke

Hvis du gerne vil have en god kvalitet, så kan det anbefales at gå efter et mere kendt og solidt mærke. På den måde er du sikker på, at kvaliteten er i orden. Sådan et mærke kan for eksempel være Bacho. De er kendt for at lave donkrafte af ganske fin kvalitet.

Skriv en kommentar