Landbrug

Drænslanger – Her finder du den bedste pris

drænslanger

Drænslanger er en vigtig del af din kloakering, så du kan få nedbør og andet vand drænet væk fra boligen, marken eller lignende.

Når du skal købe drænslanger, gælder det om at finde en god pris, da der kan være mange penge at spare ved at vælge den rigtige forhandler. Du finder nemmest de billigste drænslanger, som fortsat er i en høj kvalitet, når du går på nettet og søger.

I denne guide har vi udvalgt fire forskellige gode, men billige drænslanger til dig. Passer størrelse eller materiale ikke, kan du klikke dig ind på den pågældende hjemmeside under hvert produkt, hvor du finder deres øvrige udvalg.

Se tilbud på drænslanger her

Drænslanger med filt

Disse drænslager er produceret med filt og er i PVC, som er slidstærkt og modstandsdygtigt i lang tid fremover.

Drænslangerne leveres i ruller á 50 meter, og modellen her kommer med slids og 1 muffe til montering. Du kan vælge mellem 80/92 mm og 113/128 mm.

→ Se pris her

Drænslanger med tæpperør

Næste bud på listen er disse blyfri drænslanger med tæpperør. De er en anelse billigere end modellen ovenfor, og du kan endvidere bestille flere på én gang og dermed opnå mængderabat.

Disse drænslanger leveres med muffe og slids, og du kan vælge mellem størrelserne 66/80 mm, 84/100 mm og 109/125 mm.

→ Se pris her

Drænslanger i PVC

Vi bevæger os videre til disse blå drænslanger i PVC, som kommer i ruller á 50 meter. Slangerne bliver ligeledes leveret med slids og 1 muffe, så du har de nødvendige dele til montering.

Drænslangerne kan fås i størrelserne 80/92 mm og 113/128 mm.

→ Se pris her

Drænslanger i PE

Sidst model på listen er disse drænslanger i PE, som er et stærkt og samtidig fleksibelt materiale. PE-drænrør eller -drænslanger er slagfaste ned til minus 18 grader og har god solbestandighed.

Du kan vælge mellem størrelserne 71/80 mm, 91/100 mm og 109/125 mm. Drænslangerne er samtidig nogle af de billigste, du kan få.

→ Se pris her

Fordele ved drænslanger

Drænslanger fås i mange forskellige størrelser, herunder 50 mm, 80 mm og 113 mm. Du skal vælge den rette størrelse, som passer til dine behov og dit kloaksystem. Du kan rådføre dig med en fagmand om dette, hvis du er i tvivl.

Det store udvalg i størrelser er blot en af fordelene ved drænslanger. Derudover har slangerne de fordele, at de dels bliver fremstillet i mange forskellige materialetyper, dels kan fås til fornuftige priser efterhånden.

Sidstnævnte er værd at bide mærke i, da gode drænslanger er en nødvendig og samtidig billig investering i at sikre din bolig mod vandskader. Drænslangerne spiller en afgørende rolle, når vandet skal væk fra din bolig i ned i kloakken.

Skriv en kommentar