Tips & Råd

Drop den dyre flyttemand og gør det selv – Vælg en flytteboks

Står dig og familien overfor en flytningen, så skal du læse med her.

Flyttebokse er en ny måde at flytte på, der for alvor lægger pres på flyttemændene. Opmagasineringsgiganten Boxit fører an med flere relevante flytteløsninger, men hvad er egentlig forskellen på den gamle flyttemand og flyttebokse, og hvorfor skal du vælge sidstnævnte frem for den første? Denne artikel vil omhandle netop dette, så du får lettere ved at træffe dit valg.

Langt mere praktisk

Det, der er så smart ved flytteboksløsninger er, at de er sammensat så praktisk og smart, at de normale flyttemand automatisk vil komme til at halse bagefter. Hvorfor er de mere praktiske end en flyttemand, tænker du sikkert. Svaret på det spørgsmål kommer nu med udgangspunkt i Boxits to forskellige løsningstilbud.

Flyttebox

Først og fremmest er en flytteboks en boks/container, som du anvender til at pakke dine sager ned i, hvorefter den så bliver leveret ved din nye bolig. Bestiller du Boxits Flyttebox-løsninger, bliver boksen leveret ved dit nuværende hjem. Her slår den flyttemandsløsningen med flere længder. Grunden er, at du har mulighed for at leje flytteboksen flere uger, før at du skal flytte ud. Det geniale ved det er, at du dermed kan pakke ned lidt efter lidt og i det tempo, som passer til dig og din hverdag. Mange har en travl hverdag, og en stor og besværlig flyttedag kan virke overvældende og vælte korthuset for mange. Med Flyttebox gør du selve udflyttedagen langt nemmere og mindre stressende end den ellers ville have været, og hvem synes ikke, at det lyder som en god ide? Når flyttedagen så kommer, fragter Boxit flytteboksen til din nye destination, og her kommer så den næste store fordel. Du får lov at beholde flytteboksen i den tid, som du ønsker, hvilket betyder, at du ikke behøver flytte alle dine flyttekasser ind i huset på en gang. Du slipper med andre ord for at bo blandt flyttekasser indtil, at alt er kommet på plads, og det gør hele processen lettere.

Flyttebox budget

Flyttebox budget er løsningen for dig, der skal flytte fra en stor by til en anden og for dig, der har brug for en billig flytning. Derfor er denne løsning især egnet til studerende, der eksempelvis skal læse videre i en ny by. Forskellene på Flyttebox og Flyttebox Budget er blandt andet, at budget-udgaven er en mindre boks, der er egnet til lejligheder, der er ca. 50m2-60m2. Derudover bliver boksen ikke nødvendigvis leveret på din adresse, da det ikke er sikkert, at du overhovedet har plads til den. Det betyder, at boksen står hos Boxits afdeling i byen, hvorfra du altid kan hente den via en flyttetrailer, som du låner gratis. For en ekstra beløb har du også mulighed for at få boksen leveret, hvis du har brug det. Dette er især relevant, hvis ikke du har nogen bil til at transportere traileren til dit hjem. Boxit Budget trumfer som nævnt især andre flytteløsninger på prisen, og grunden til dette er, at virksomheden har ugentlige afgange mellem deres afdelinger i landets større byer. Derfor kan de presse prisen i bund, hvis du vælger at tilpasse din flytning med en af deres faste afgange.

Som det også var tilfældet med Flyttebox-løsningen, har du mulighed for at leje boksen i længere tid både før og efter flyttedatoen, så du kan pakke og pakke ud, som det passer dig. Begge løsninger tilbydes desuden til flytninger fra og til alle områder i landet.

Mangler du plads?

Mange der flytter oplever, at der slet ikke er plads til alle deres ejendele i den nye bolig, og det er rigtigt ærgerligt, hvis du har hyret en flyttemand. Enten skal du betale ham for at flytte de overskydende ting til et andet sted, ellers skal du selv finde på en løsning. Boxit er kendte som en opmagasineringsvirksomhed, og du kan leje depotrum i alle størrelser hos dem. Ved at vælge et depotrum fra Boxit i forbindelse med din flytning, slipper du får at skulle opfinde den dybe tallerken, da du samler alle opgaverne under deres hat.

Passer datoerne ikke sammen?

Det er ikke altid, at du er så heldig, at udflytte og indflyttedatoen er den samme, og hvis sidstnævnte først er senere end førstnævnte, har du en udfordring med opbevaringen af dine ting. Med en traditionel flytteløsning skulle du dermed besvære dig med at hyre en flyttemand til at transportere dine ting til et lejet et opbevaringsrum, hvorefter du så igen skulle hyre en flyttemand, når indflytningsdagen ankom. Med Boxit får du begge løsninger i en og samme, så du er sikret den mest simple flytning. De passer på dine ejendele på deres videoovervågede og indhegnede depoter, hvilket betyder, at dine ejendel er i de bedste hænder.

Har du også hørt historier om mareridtsflyttemænd?

Rigtigt mange flyttemænd er utroligt dygtige til deres arbejde og sætter en ære i et godt stykke arbejde og den gode service, men der er desværre brodne kar i mellem. Vi er mange, der har hørt skrækhistorie om nogen, der har valgt en lidt for suspekt og måske lidt for billig flyttemand, hvilket har resulteret i ødelagte ejendele, der ikke er blevet erstattet. Hvis du absolut vil vælge en flyttemand, så gør dig selv den tjeneste at vælge en ordentlig en, som du kan stole på. Forhør dig i dit netværk eller søg på flyttefirmaet på trustpilot, før du beslutter dig.

Skriv en kommentar