Tips & Råd

Ejendomsinvestering: Gode råd

ejendomsinvestering

Har du tænkt på at investere i ejendom? I så fald skal du vide, at det umiddelbart er en ganske god tanke du har gjort dig. Ejendomsinvestering er nemlig en af de mest ”sikre” investeringer du kan lave, hvis du gerne vil have et fornuftigt og stabilt afkast.

Her på siden kigger vi lidt nærmere på ejendomsinvestering herunder hvad du bør vide i forhold til lejekontrakter og lignende samt hvordan du øger chancen for at få mulige lejere til din bolig/ejendom.

Lejekontrakter, salgsdokumenter skal være 100% i orden

Når du investerer i ejendom, så er det uhyre vigtigt, at du har 100% styr på alt fra lejekontrakter til salgsdokumenter. Juraen skal være på plads, når der købes en ejendom med henblik på udlejning. Hvis ikke du har styr på juraen, så er der stor risiko, at din investering vil koste dig penge frem for at tjene penge til dig.

Få professionel hjælp af en advokat

Det er bl.a. derfor, at vi altid anbefaler, at du rådfører dig hos en professionel advokat. Ved at have en advokat med på sidelinjen er du sikker på, at alle papirer og andre juridiske aspekter bliver klaret som de skal. Det giver alt andet lige også en større tryghed for dig som udlejer, da du så er sikker på, at alt er som det skal være.

Hos  STORM advokatfirma vil de med glæde hjælpe dig med de udfordringer du måtte have i forbindelse med køb af ejendomme og lignende. Grunden til, at vi anbefaler Stormadvokatfirma skyldes, at de har et ganske godt omdømme. Det vil altså sige, at der er andre personer som har haft meget stor succes med at bruge lige netop dette advokatfirma.

Udlej din bolig via Dansk Boligformidling

Har du fået købt ejendommen, men mangler et godt sted at udleje den? I så fald bør du se nærmere på Dansk Boligformidling. De er nemlig eksperter i udlejning af boliger – især i Københavnsområdet.

Danskboligformidling er perfekte at gå til, hvis du gerne vil have et sikkert og stabilt udlejningsselskab som kan klare stort set alt for dig. På deres hjemmeside kan du læse meget mere om de muligheder du som udlejer har. Læs mere om Dansk Boligformidling på deres hjemmeside.

Ejendommen skal være indbydende og pæn under fremvisning

Hvis du selv skal stå for fremvisning af boligen, så er det uhyre vigtigt, at du gør boligen indbydende og pæn. Hvis ikke du gider at gøre dig det besvær, så skal du ikke regne med at få lejet boligen ud lige foreløbig.

Har du meget svært ved at få din bolig til at se pæn ud, er det måske værd at overveje at hyre en boligstylist. Den helt store fordel ved en boligstylist er, at han eller hun ved, hvad der skal for at få boligen afsat til en mulig lejer.

Hvis du for eksempel har en masse affald og skrald, der ligger og flyder i og omkring lejligheden, så anbefaler vi, at du får det fjernet hurtigst muligt. I den forbindelse kan du med fordel tage kontakt til Skraldebilen.dk som med glæde vil hente dit affald, hvis du giver dem en lille skilling for det.

Skriv en kommentar