Annonce

Elbiler er med til at sikre en lysere fremtid

Annonce

Der er nu ingen tvivl om, at klimaforandringer er en realitet. Og at det synes at gå hurtigere, end forskere, politikere med flere før havde forventet. En af de store syndere er CO2. Og en af de største kilder til CO2 udledning er forbrænding af fossile materialer, såsom kul og olie. Sidstnævnte bruges til benzin og diesel, og i takt med at velstanden stiger i tidligere fattige lande, stiger efterspørgslen efter biler og dermed forbruget af fossile brændstoffer. Et af løsningerne på dette problem er at udfase benzin- og dieseldrevne køretøjer, til fordel for blandt andet eldrevne biler. Med det forbehold at der bliver produceret grøn strøm til elbil.

Danmark er nu godt på vej

På grund af diverse udgifter og generelt høje bilpriser i Danmark, har danske bilister ikke haft så travlt med at udskifte deres benzindrevne personbil med en elektrisk bil. Men nu er der kommet mere tryk på, blandt andet på grund af mere politisk vilje til denne udvikling, både nationalt og internationalt. Samtidig er flere producenter af elbiler kommet på banen, så der er opstået mere konkurrence, til fordel for os kunder. Også adgangen til at opladning er blevet forbedret, med øget tilgængelighed af ladestationer, både i det offentlige rum og hos private hjem. Du kan for eksempel se mere om støm til din elbil her. Der er kommet mange aktører på banen med at tilbyde installation af ladestationer hos private. Dette er en klar fordel, da du så kan have din bil til opladning om natten, hvor strømmen er billigere end på andre tider af døgnet.

Egen ladestation er fremtidssikring

En ladestation med strøm til elbil kan sagtens vise sig at blive et salgsargument i forbindelse med køb eller salg af hus i fremtiden. Flere elselskaber tilbyder løsninger, så det vil være en oplagt ide først at undersøge ens eget elselskabs produkter på området.

Skriv en kommentar