Annonce

En kofanger til traktor kan forøge sikkerheden ved kollision

Annonce

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der er mange gode grunde til at investere i en kofanger til din traktor. Det er ikke kun noget, du vil kunne nyde godt, men også andre i trafikken.

Har du en traktor, der ofte bliver brugt på offentlig vej, bør du derfor sørge for, at den er blevet udstyret med en kofanger. Det vil både du og andre trafikanter få noget ud af.

Hvis du har besluttet dig for at gøre dette, kan du bl.a. tage et kig på Tractor Bumper. Her er der nemlig tale om en producent, der har stor erfaring med at lave kofangere til alskens traktorer.

Giver bedre sikkerhed ved kollision

Du er næppe i tvivl om, at det kan gå galt, hvis du i din traktor kolliderer med en bil. Det skyldes i høj grad, at din traktor er ustyret med forhjul, der ikke er blevet skærmet af.

Disse hjul er et stort risikopunkt, hvis der er tale om en frontalkollision. Hvis man har udstyret sin traktor med en kofanger på fronten, vil man nemt kunne beskytte dette område.

Det har en klar fordel, da det er med til at reducere risikoen for, at der sker alvorlige konsekvenser ved et sammenstød. Derfor er det helt afgjort værd at investere i en sådan kofanger til din traktor.

Vigtigt at den monteres korrekt

Såfremt du vil være sikker på, at den giver bedst mulig beskyttelse, er det vigtigt, at din kofanger bliver monteret korrekt. Her menes det, at den skal placeres i den rette højde.

Hvis du placerer den således, at bunden har cirka 40 cm ned til jorden, vil den hænge i samme højde som kofangeren på de fleste biler. Dermed giver den, den mest optimale beskyttelse.

For at sikre, at den bliver monteret korrekt, gør du klogt i at overlade monteringen til nogen, der har stor erfaring med at gøre dette.

Desværre er der mange, der undlader

På trods af, at der er rigtig mange fordele forbundet med at have en kofanger på sin traktor, er der mange, der undlader det.

Det kan der være mange grunde til, men mange undlader det, fordi de tror, at det er for dyrt. Faktum er dog, at det faktisk ikke er tilfældet.

Hvis du har gjort dig overvejelser om at købe en kofanger til din traktor, bør du derfor ikke tøve. Du skal nemlig ikke betvivle, at det vil være hver en krone værd.

Skriv en kommentar