Annonce

Er du i tvivl om, hvilken seng du skal vælge?

Annonce:

Hvis du er på jagt efter en ny seng, har du garanteret opdaget, at der findes rigtig mange forskellige slags. Hvis du søger efter dobbeltsenge, så får du alverdens forskellige valgmuligheder. Derfor er du nødt til at sætte dig lidt ekstra ind i det for at finde frem til den helt rette seng.

 

Her bliver du klogere på forskellige sengetyper samt fordele og ulemper ved den enkelte.

 

Kontinentalseng

 

En kontinentalseng er en seng, der er bygget op af flere lag. Det giver en rigtig høj komfort. Derfor er du altid sikker på at ligge rigtig godt i en kontinentalseng. Den står både af en boxmadras, en vendbar madras og en topmadras. Den enkelte madras udvælger du selv, så din seng i sidste ende kommer til at passe perfekt til din krop og dine behov. Der er f.eks. forskel på en madras’ fjedre og fasthed, så du skal finde ud af, hvad du er mest til.

Boxmadras

En boxmadras har ikke den største komfort, da den udelukkende består af en boxmadras og en topmadras. Til gengæld er den meget nem at have med at gøre, da den ikke fylder ret meget. Desuden er en boxmadras som regel billigere end f.eks. en kontinentalseng og elevationsseng.

 

Det er derfor et godt valg, hvis du på nuværende tidspunkt ikke ønsker at investere helt vildt meget i en ny seng.

 

Elevationsseng

 

En elevationsseng er en seng, der kan køre op og ned i både din hovedende og fodende. Det er derfor rigtig praktisk, da du nemt kan sørge for, at du ligger helt perfekt i din seng. Du styrer din elevationsseng med en fjernbetjening. En elevationsseng består af en springmadras og en topmadras. Derfor er der også høj komfort i en elevationsseng. Det kræver dog, at du vælger en af god kvalitet, da der også findes mange ringe elevationssenge.

 

Skriv en kommentar