Annonce

Et godt hjem handler om alle de små detaljer

Annonce: Uanset om man bor i lejlighed, hus eller for den sags skyld i en campingvogn, så handler det altid om de små detaljer. Det er sådan, vi kommer til at føle os hjemme, føle os trygge og ikke mindst føle os veltilpas. Konteksten er sådan set irrelevant. Du kunne endda bo i et telt, og principperne gør sig stadigvæk gældende.

Langt de fleste af os bor i en lejlighed eller et hus. Her har vi god tid og plads til at gøre ekstra meget ud af de små detaljer i vores hjem. Malerier på væggene, tæpper på gulvene, flotte lamper i vores loft og hvad det nu kan være. Disse er alle små detaljer, men man kan med fordel sagtens dykke endnu længere ned.

 

Her er nogle af de små detaljer, du måske eller måske ikke havde tænkt på:

  • Præsentation af dine køkkenknive
  • Din toiletbørste
  • Pyntepuder i din sofa og seng
  • Dine kaffekrus
  • Potteskjulernes udseende til din planter og blomster
  • Magasinholder til dine blade
  • Karaffel til din vin og alkohol

 

Ovenstående er blot nogle af de få detaljer, du kan dykke ned i. Derudover giver de dig nok inspiration til endnu flere ting, du kan fokusere på. Har man styr på disse, imponerer man ikke bare sig selv, man får også et mere gennemført hjem, som man netop kan kalde for hjem.

 

Når dine gæster føler sig tilpasse, smitter det automatisk af på dig

Et godt hjem handler også om, hvordan vores gæster har det, når de opholder sig hjemme hos en. F.eks. hvordan ens kaffekrus er, toiletbørsten eller for den sags skyld en magasinholder. Sidstnævnte kan faktisk være lidt svær at finde. Vælg den rette magasinholder ved at få inspiration her. På den måde kommer du videre og får styr på dine små detaljer i huset.

 

Har du nogle gode ting, man kan fokusere på?

Som sagt er ovenstående blot inspiration. Det handler jo meget om lige præcis din situation, din kontekst og ikke mindst dine præferencer. Alle vi vidunderlige mennesker er jo forskellige, hvorfor der findes et væld af forskellige hjem. Dermed er mulighederne også uendelige. Det bedste du kan gøre, er derfor virkeligt at lytte til dig selv. Hvad betyder noget for dig, og ikke mindst hvordan føler du, dit hjem skal være? Gæster er naturligvis vigtige, men de opholder sig ikke hver dag i dit hus.

Skriv en kommentar