Annonce

Få fragtet selv de besværlige pakker

Annonce

Har du endelig solgt din gamle lænestol fra din tante? Eller måske er du kommet af med et solidt spisebord? Det kan også være, at du skal sende et bordfodboldbord til fødselsdagsgave til din nevø? Hvad har de tre ting til fælles? De er både bøvlede og dyre at sende i en kuvert. Der findes heldigvis løsninger, og du kan finde fragtpriser for dine besværlige pakker og løsninger på, hvordan de alligevel kan komme frem. Så kan du slippe for selv at stå med alt besværet.

Hvad skal man gøre

Når du kender målene på din pakke, så kan du hurtigt finde et overslag på prisen. Så slipper du for, at du skal pakke den på en trailer og køre den lange vej. Ingen tvivl, det letteste var helt sikkert, hvis køberen selv kom og hentede kommoden – men træerne vokser jo ikke ind i himlen. Så, når det ikke er en løsning, så er det heldigt, at du kan få den fragtet alligevel. Så kan du nemlig sælge din gamle kommode og tjene en skilling samtidig med, at du gør noget godt for miljøet.

Ingen ekstra transport

Det er nemlig smart, for fragten optager ikke en ny fragtbil. Din pakke bliver pakket i en fragtbil, som alligevel skulle køre en udvalgt rute med post. På den måde giver din pakke ikke anledning til ekstra transport, og du gør klimaet en tjeneste. Du kan altså med god samvittighed og tryghed i maven bestille en opsamling af din store pakke og sende den afsted ud i den store, vide verden. Og når pakken er afhentet, er du så heldig, at du har fået frigjort plads. Så kan du med god samvittighed gøre nye og spændende indkøb. Eller du kan vente på, at din lille nevø ringer og siger tak for den fine fødselsdagsgave

Skriv en kommentar