Annonce

Få inspiration til din haves møbler og planter

Annonce

For mange er det vigtigt at ens have er et sted, som du har lyst til at tilbringe tid og nyder at være i. Der findes mange måder at gøre sin have flot og hyggelig på, og til indretningen kan det være rart med inspiration. Du kan netop læse nærmere og få inspiration til dit valg af havemøbler og planter.

Indretningsmuligheder af din have

Haven kan indrettes på mange forskellige måder med havemøbler.

  1. Du kan skabe et hyggeligt opholdsområde ved at placere en stor, komfortabel sofa og et bord med stole i et hjørne af haven. Havestole eller sofaer er perfekte til at nyde en kop kaffe eller en god bog i det fri.
  2. Du kan placere et stort spisebord og stole i haven. Det er ideelt til at nyde måltiderne i det fri eller til at afholde sommerfeste med familie og venner.

 

  1. En tredje mulighed er at skabe et afslappet miljø ved at placere en hængekøje. Det er perfekt til at slappe af og nyde naturen i fred og ro.

 

  1. Eventuelt lav et lounge-område ved at placere en solseng og et par Havestole omkring et bord med en parasolfod. Det er ideelt til at nyde solen og til at slappe af.

 

  1. Du kan skabe et legemiljø for børnene ved at placere en sandkasse, trampolin eller et gyngestativ i haven. Det er sjovt for børnene og giver dem mulighed for at udforske naturen.

Sådan kan du få inspiration

Der er mange blogs, magasiner og sociale medier dedikeret til havearbejde, hvor du kan finde masser af inspiration til planter og havemøbler, herunder Havestole og borde. Eventuelt besøg offentlige haver eller andre parker i dit område for at se, hvordan de har integreret havemøbler og planter i haverne. Netop naturen kan være en stor kilde til inspiration, når det kommer til havemøbler og planter.

 

Skriv en kommentar