Tips & Råd

Facadeisolering pris

facadeisolering

Facadeisolering kan sikre store energibesparelser, og det forbedrer indeklimaet voldsomt. Dette er blot to af mange grunde til at overveje isolering af husets facader, og vi vil her løfte sløret for lidt mere info om facadeisolering – blandt andet hvordan du får 3 gode tilbud fra isoleringsfirmaerne.

Fordele ved facadeisolering

Den største fordel ved facadeisolering er – som du sikkert allerede ved – en forbedret økonomi. Hvis du får isoleret et hus på 100 kvadratmeter med 100mm isolering, er det ikke utænkeligt, at du vil spare 10.000 kr. om året på varmeregningen. Dermed er facadeisolering en investering, du hurtigt vil have tjent ind igen.

Andre fordele inkluderer et forbedret udseende (som følge af pudsede og afrettede facader), reducering af lyd udefra, og et bedre, sundere indeklima. Dit hus bliver desuden mere miljøvenligt. Dermed er der rigeligt af grunde til i det mindste at overveje en ny og bedre isolering.

Pris på facadeisolering – Få 3 gratis tilbud

Facadeisolering er ikke helt billigt, men heldigvis tjener investeringen sig selv hjem igen via varmeregningen. Der er dog stor variation i, hvad det kan koste – det afhænger nemlig af flere forskellige faktorer. Vi kan dog komme med et eksempel.

Hvis du f.eks. vil have isoleret 100 kvadratmeter med 100 mm isolering, kan det koste lige fra 200 til 400 kr. pr. kvadratmeter alt efter udbyder. Forvent at skulle betale et sted midt imellem. Der er dog en god chance for, at du skal have isoleret et større omfang eller ønsker en tykkere isolering, og i så fald skal du selv begynde at regne lidt på det. Du kan måske være så heldig at finde en beregner et sted på nettet. Eller kan du vælge en lidt nemmere metode…


Vi anbefaler, at du tager et kig på 3byggetilbud.dk

Det er en super smart hjemmeside, hvor du kan beskrive den opgave, som du gerne vil have løst, og herefter vender tre isoleringsfirmaer tilbage med tilbud. Du kan frit vælge, om du overhovedet har lyst til at benytte dig af et af tilbuddene. Det koster intet at få de tre tilbud – du skal kun betale, hvis du vælger et af dem. Men ikke desto mindre kan du få angivet en pris og evt. få en kort snak om facadeisolering med en ekspert, hvorfor det kan være et smart valg, hvis du gerne vil have en idé om, hvad din isolering vil koste.

Få 3 gratis tilbud på facadeisolering


Hvilke slags huse kan facadeisoleres og hvornår skal det gøres?

Stort set alle huse kan facadeisoleres. Spørgsmålet er nærmere, hvornår det er relevant at isolere.

Det siger selvfølgelig sig selv, at det er nødvendigt at isolere, hvis varmen slipper nemt ud af din bolig, og du har identificeret ydersiderne som problemet. Hvis varmen primært forsvinder via loftet, skal du overveje loftisolering i stedet. Nogle gange er begge typer isolering relevant – især hvis der er tale om et gammelt hus, der ikke er blevet behandlet i årevis.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt det er nødvendigt med efterisolering eller ej, kan du igen benytte 3byggetilbud.dk og hyre en håndværker til at se dit hus igennem og komme med en vurdering.

Skriv en kommentar