Tips & Råd

Fem gode råd til dit byggeprojekt

Hvis du står og overvejer en udbygning eller tilbygning af dit hjem, har du sikkert gjort dig en række overvejelser om, hvordan det skal være. Der kan dog være mange ting at holde styr på, når man skal lave en tilbygning, og det kan eksempelvis være en god idé at tale med en tømrer. Læs mere her.

Står du foran en tilbygning eller udbygning af dit hjem, er der mange ting, som skal overvejes. Det er selvfølgelig en stor økonomisk beslutning, og derfor skal man være sikker i sin sag, før man springer ud i det. Men hvad er det egentlig vigtigt at fokusere på, når man skal lave en tilbygning? Det kigger vi nærmere på her.

Klik på http://soerensoem.dk for at få et godt tilbud på en tømrer.

Tal med en professionel tømrer

Der er ingen tvivl om, at det er en rigtig god idé at tale med en tømrer, når du skal i gang med en tilbygning. Du kan have gjort nok så mange tanker om din tilbygning, men måske er det helt urealistisk, og du vil skulle tænke i andre baner. Det kan en tømrer hjælpe dig med at svare på, for han har prøvet det masser af gange før.

Overvej derfor, om du skal tage en uforpligtende snak med en fagmand, som kan give dig nogle idéer til din tilbygning. Måske har du ikke tænkt over, at tingene kunne gøres på en anden måde, og du vil formentlig få inspiration af dette møde.

Hvad kan svare sig

Når du skal lave en tilbygning, er det værd at overveje, hvad der kan svare sig. Tilbygninger kan selvfølgelig variere i størrelse og pris, men ofte koster det en god sjat penge at udvide et eksisterende hus. Undersøg derfor, hvad der kan svare sig, og hvor meget du får ud af din tilbygning. Det betyder ikke, at du skal droppe den, men kig på, hvordan du får mest ud af dine penge.

Hvordan stiger husets værdi

Når du laver en tilbygning, er det formentlig for at give dig selv nogle flere fordele i dit hjem. Det kan dog også sagtens handle om, at du gerne vil øge husets værdi, og oftest er det sikkert en god blanding af begge dele. Det er bestemt også relevant at kigge på, hvordan en tilbygning bliver en god investering.

Bygger man eksempelvis ekstra værelser, som giver huset nogle nye muligheder, vil det være noget, som får værdien til at stige. Det kan også være, man bygger et udehus, som måske ikke koster så meget, som værdien vil stige. Selvom du skal tænke på oplevelsen, så hav økonomien med i baghovedet.

Få flere tilbud

Hvis du vil være sikker i din sag, før du vælger din byggeleder, så skal du selvfølgelig indhente flere tilbud på din forespørgsel. Det er altid godt at kunne sammenligne flere firmaers tilbud, da det både vil give dig valgmuligheder ift. stilen og prisen. Vær nøjagtig i din beskrivelse, så firmaerne har de bedste forudsætninger.

Tip: 3byggetilbud er værd at bruge, hvis du søger tilbud på byggeopgaver og lignende.

Tænk over fremtiden

Rigtig mange laver tilbygninger, som efter blot få år igen vil skulle fornyes. Det skyldes ofte, at de ikke har tænkt længere frem i tiden end lige nu og her. Ingen siger, du skal blive boende samme sted i 30 år, men hvis du laver en tilbygning, vil du nok gerne blive boende i et stykke tid. Husk derfor at tænke over, hvordan fremtiden kan komme til at se ud, når du planlægger din tilbygning. Bliver der brug for mere plads – og hvilken form for plads? Vil det være vigtigt, at der er mulighed for at bygge videre senere hen?

Skriv en kommentar