Annonce

Fire løsninger for et moderne 2021-hjem

Hvad er et moderne hjem? Der er utallige guides, tips og gode råd til, hvordan indretningen skal være, og i sidste ende er det op til dig selv, hvordan du synes, dit hjem skal se ud. Uanset om det er vigtigt for dig, at du har panoramavinduer med rullegardiner i lyse farver, eller om du hellere vil fokusere på en stor, hyggelig bogreol med alle dine yndlingsbøger, så kan du tilpasse det, så det både opfylder dine behov og gør dig glad, men så du også har et hjem, der virkelig er tiptop i år 2021.

Det kan handle om alt fra opbevaringsløsninger til hvilken seng, du vælger at have i dit soveværelse, ligesom det kan være, du vil give haven en overhaling, så den står knivskarpt, når foråret melder sin ankomst. Herunder er samlet fire gode bud på, hvordan du kan indrette dit hjem og skabe løsninger, der gør det endnu skønnere at bo i.

Giv dig selv plads til leg

Leg er ikke kun forbeholdt børn. Alle har godt af et pusterum og en mulighed for at bruge hjernen på noget andet end arbejde og på at planlægge, hvad man skal have til aftensmad. Det kan være, du har en stor dagligstue, hvor du ikke helt ved, hvordan du skal bruge pladsen. Med et poolbord skaber du en ramme for mange hyggelige aftener, hvor I både som familie eller med venner kan spille – uanset om det er for sjov, eller om du gerne vil lægge hus til en turnering.

Det kan også være, I skal overveje at skabe muligheden for at kunne finde brætspil frem, så I kan hygge jer sammen. Med et spisebord med god bord- og siddeplads i køkkenet kan man hurtigt samle en flok mennesker, der kan spille et spil. Hvis I for eksempel vælger at få en bænk i køkkenet frem for fire stole, kan det også lade sig gøre at opbevare spil eller plasticbokse og køkkenredskaber i bænken, så I udnytter pladsen optimalt.

Udnyt entréens muligheder

En entré er ofte et lidt overset rum. Det bliver hurtigt bare til et sted, hvor jakken hænges og skoene smides, og så er man videre. Men der er mange muligheder for, hvordan man kan gøre det til et rum med liv. Først og fremmest er der opbevaringsløsningerne. Et bryggers eller en entré behøver ikke flyde over med sko. Med en pæn skoreol, hvad enten den er væghængt eller står på fire ben, kan du skabe en naturlig opbevaringsløsning, der både er pæn og praktisk. Det er desuden i mange tilfælde muligt at finde enten en knagerække eller en stumtjener i samme serie, så alle møblerne i entréen passer sammen. For at fuldende stilen i entréen kan du overveje, om der skal en plakat i en flot svæveramme på væggen, eller om du hellere vil se på et billede eller lokal kunst, så du altid kan gå på jagt efter nye mønstre, du får øje på.

Entréen er det første, dine gæster ser, så et velorganiseret rum er virkelig noget, der giver et godt førstehåndsindtryk.

Frisk møblerne op med lækkert tilbehør

En sort lædersofa kan hurtigt piftes op med en pude eller en plaid, der både gør det mere behageligt at sidde i den, men som også giver liv i rummet. Det kan være, du har overvejet at skifte hele sofaen, fordi du synes, den er kedelig. Måske har der stået de samme to puder i den i al den tid, I har haft den, og så kan det godt være, man trænger til at se noget nyt. Så kan det godt betale sig at investere i et par puder, der har et mønster i betrækket, der er lidt anderledes, eller som har en farve, der virkelig skiller sig ud. Måske har man et par vaser og en plakat med den samme gennemgående nuance i til at stå i stuen? Så kan man overveje, om puderne eller plaiden skal have samme farve.

Hvis det er i et rum, hvor man har en stol til at stå, der gerne må blive mere behagelig, kan man også overveje at skaffe et lammeskind, så den bliver skøn og blød at sidde i.

Gør hvad du har lyst til – du har fri leg

Dit hjem er først og fremmest dit hjem. Det er dig, der bestemmer, hvad der hører til i det, men det kan være en rigtig god idé at få idéer online, og det kan du her. Du behøver ikke surfe gennem mange forskellige sider, for her er samlet et overblik over alle tingene, så du slipper for at sammenholde og huske på, hvor du allerede har kigget.

Måske har du set, at naboen har en fin stol, eller også var der et lækkert tæppe i det sidste boligkatalog – uanset hvor inspirationen kommer fra, så udnyt den!

Skriv en kommentar