Landbrug

Foderhæk og høhæk til heste

foderhæk høhæk heste

Der findes mange gode grunde til at købe en foder- eller høhæk til dine heste. En af de bedste grunde er, at du minimerer dit foderspild – og på den måde kan spare penge. Derudover er foderhække og høhække medvirkende til, at dyrene – i dette tilfælde heste – bliver fodret på en forsvarlig og nem måde.

Her på siden har vi fundet to foderhække og to høhække vi ser nærmere på. Fælles for alle fire hække er, at de er lavet i en god og sikker kvalitet. Læs mere om hækkene herunder.

Foderhæk med 14 pladser

Denne foderhæk til heste med plads til 14, er lavet i varmgalvaniseret stål – og det giver dig en solid kvalitet. Den er udstyret med kirkeskole og et 3-punkts ophæng. Ophænget gør foderhækken uhyre nem at transportere. Tre af siderne kan åbnes, så du hurtigt og nemt kan placere dit foder.

Se flere billeder på P-Lindberg.dk

Rund foderhæk

Denne runde foderhæk er ligeledes lavet i varmgalvaniseret stål og er udstyret med et 3-punkts ophæng. Og det gør den som bekendt uhyre nem at flytte med traktor eller lignende maskine. Den runde foderhæk egner sig godt til hestebrug.

Se flere billeder på P-Lindberg.dk

Høhæk – Lang model

Denne lange høhæk er lavet i varmforzinket stål.  Afstanden mellem stængerne er på 7 cm, og den kan betjenes af op til fem heste. Den måler 185 cm i længden, 40 cm i bredden og 50 cm i højden.

Se flere billeder på P-Lindberg.dk

Høhæk – Robust model

Denne robuste høhæk er et godt køb, hvis du gerne vil være sikker på at købe en hæk, der kan holde til noget. Den er udført i galvaniseret stål og selve udformningen bidrager med en stor robusthed. Afstanden mellem tremmerne er 9 cm, den har en længde på 80 cm, en bredde på 45 cm og en højde på 45 cm.

Se flere billeder på P-Lindberg.dk

Typer af foder- og høhække

Som du nok allerede ved, så findes der et væld af forskellige typer af foderhække og høhække til heste. Langt de fleste er udført i et galvaniseret materiale, hvilket sikrer dig en høj kvalitet/holdbarhed.

Der er også stor forskel på størrelserne. Der findes foderhække til små og store dyr. Derfor er det en god ide at tænke over størrelsen, inden du køber hækken. Der er for eksempel ingen grund til at købe en foderhæk til de største heste, hvis hækken skal bruges af ponyer.

Skriv en kommentar